Ευρώπη: Απίστευτη η σπατάλη καυσίμου λόγω… χαμηλής πίεσης ελαστικών

Το ότι αυξάνεται η κατανάλωση όταν η πίεση ελαστικών είναι χαμηλή το γνωρίζαμε. Τα νούμερα που δείχνει νέα έρευνα όμως είναι τρομακτικά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πίεση ελαστικών

Στο παρελθόν, έχουμε μιλήσει για τις αρνητικές συνέπειες λόγω της χαμηλής πίεσης ελαστικών στα οχήματα. Μία νέα έρευνα που διεξήχθη στην Ευρώπη έρχεται να επιβεβαιώσει την απίστευτη σπατάλη καυσίμου, η οποία ετησίως αγγίζει τα τρία δισεκατομμύρια λίτρα καυσίμου.

Χειμερινά ελαστικά: Ταιριάζουν στο κλίμα και τις συνθήκες της χώρας μας;

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, μόλις 0,4 bar κάτω από την τιμή που ορίζει ο κατασκευαστής, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα μία αυξημένη κατανάλωση κατά 0,3 λτ./100 χλμ. Πέρα, όμως, από τη ζημιά στην τσέπη του ιδιοκτήτη, η λάθος πίεση των ελαστικών έχει αρνητικές συνέπειες και στην οδηγική συμπεριφορά του οχήματος. Ενδεικτικά, έρευνα της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας της Γερμανίας, αναφέρει ότι κατά μέσο όρο περίπου 1.000 τροχαία ατυχήματα ετησίως στην εν λόγω χώρα οφείλονται σε λάθος πιέσεις και εντοπίζονται κυρίως σε υψηλές ταχύτητες.


Πέρα από την χαμηλή πίεση, εξίσου αρνητική είναι και η αυξημένη πίεση. Σε αυτή την περίπτωση, παρατηρείται μειωμένη πρόσφυση, μειωμένη άνεση για τους επιβάτες, αλλά και ανομοιόμορφη φθορά των ελαστικών.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, o έλεγχος της πίεσης των ελαστικών πρέπει να γίνεται σε διάστημα περίπου 15 ημερών. Ο οδηγός οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες του κατασκευαστή, με την προτεινόμενη πίεση να αναγράφεται συνήθως στην τάπα πλήρωσης καυσίμου ή στην εσωτερική κολόνα “b-pillar” του αμαξώματος.

Πηγή: amna.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.