Ευρώπη: Ξεκινούν οι παραγγελίες της νέας Lancia Ypsilon – Η τιμή της στην Ιταλία

H εμπορική πορεία της νέας Lancia Ypsilon ξεκινά σταδιακά στην Ευρώπη. Δείτε τις πρώτες τιμές της ηλεκτρικής και της υβριδικής έκδοσης στην ιταλική αγορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Ypsilon

Η επιστροφή των Ιταλών στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινάει με τις παραγγελίες της Lancia Ypsilon να ξεκινούν σταδιακά σε αρκετές αγορές. Μία εξ’ αυτών είναι ασφαλώς η ιταλική, εκεί όπου ήδη άρχισαν οι παραγγελίες και γνωστοποιήθηκε η τιμή. Συνεπώς μπορούμε να δούμε πόσο κοστίζει στην εγχώρια αγορά το νέο μοντέλο που προσφέρεται ως ηλεκτρικό και υβριδικό.

“Μετά την επίσημη παρουσίαση της, σήμερα είναι άλλη μια σημαντική ημερομηνία στο σχέδιο της Lancia για Αναγέννηση. Σήμερα στην Ιταλία ξεκινούν οι παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις της Lancia Ypsilon”, δήλωσε ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας Lancia.


Ηλεκτρικό μοτέρ με 156 ίππους
Πάμε και στο σύστημα κίνησης της νέας Lancia Ypsilon, το οποίο αποτελείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ και την μπαταρία ιόντων λιθίου. Το πρώτο αποδίδει 156 ίππους και 260 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 51 kWh εξασφαλίζει μία αυτονομία της τάξης των 403 χλμ. (WLTP). Η ιταλική εταιρεία ανακοινώνει μέση κατανάλωση 14,3 έως 14,6 kWh ανά 100 χλμ. για τη Lancia Ypsilon των 1.584 κιλών, ενώ αναφέρει πως 24 λεπτά φόρτισης αρκούν σε πηγή συνεχούς ρεύματος για πλήρωση της μπαταρίας από το 20 έως το 80%.Πάμε και στο σύστημα κίνησης της νέας Lancia Ypsilon, το οποίο αποτελείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ και την μπαταρία ιόντων λιθίου. Το πρώτο αποδίδει 156 ίππους και 260 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 51 kWh εξασφαλίζει μία αυτονομία της τάξης των 403 χλμ. (WLTP). Η ιταλική εταιρεία ανακοινώνει μέση κατανάλωση 14,3 έως 14,6 kWh ανά 100 χλμ. για τη Lancia Ypsilon των 1.584 κιλών, ενώ αναφέρει πως 24 λεπτά φόρτισης αρκούν σε πηγή συνεχούς ρεύματος για πλήρωση της μπαταρίας από το 20 έως το 80%.

Υβριδικό μοτέρ 100 ίππων
Η υβριδική έκδοση τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λτ., ο οποίος αποδίδει 100 ίππους. Με τη βοήθεια του 48V συστήματος επιτυγχάνεται επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,3 δλ. και η τελική αγγίζει τα 190 χλμ./ώρα. Ταυτόχρονα εξαιρετικά χαμηλές είναι οι εκπομπές ρύπων, μεταξύ 103 και 104 γρ./χλμ. στον κύκλο WLTP.

Οι τιμές στην Ιταλία
Στην περίπτωση υβριδικού κινητήρα, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 24.900 ευρώ. Στην περίπτωση της ηλεκτρικής έκδοσης, το κόστος απόκτησης ξεκινά από 34.900 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.