Εξαψήφιο ποσό για την “ιαπωνική” Lancia Delta – Μία από τις πιο σπάνιες εκδόσεις

Δεν ήρθε ποτέ στην ευρωπαϊκή αγορά και η παραγωγή της περιορίστηκε στις μόλις 250 μονάδες. Ας γνωρίσουμε την Lancia Delta Integrale Final Edition!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta

Η αξία της Lancia Delta Integrale τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουμε δει απίστευτες τιμές, ειδικά όταν πρόκειται για αυτοκίνητα που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτή τη φορά, όμως, έχουμε να κάνουμε με μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, μιας και πωλείται μία από τις τελευταίες Lancia Delta Integrale.

Δείτε επίσης: Porsche… Lada 2103! Μια συνεργασία που έγραψε ιστορία

O λόγος για την έκδοση “Final Edition”, ή αν προτιμάτε στην μητρική της γλώσσα… Edizione Finale. Το συγκεκριμένο μοντέλο παράχθηκε σε μόλις 250 μονάδες, βασίζεται στην Integrale Evolution ΙΙ και η διαθεσιμότητα περιορίστηκε αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Βασικό του χαρακτηριστικό ήταν το ένα και μοναδικό χρώμα, το οποίο ονομάζεται “Rosso Amaranto” και συνδυάζεται με τις χαρακτηριστικές γραμμές της HF. Μικρές αλλαγές υπήρξαν και στο εσωτερικό του μοντέλου, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση ενός κόκκινου κουμπιού για την έναυση του κινητήρα, αλλά και η σχετική ταμπέλα με τον αύξοντα αριθμό.


Το αυτοκίνητο που βλέπετε στην οθόνη σας βγήκε από το εργοστάσιο στις 28 Δεκεμβρίου του 1994. Πλέον, δεν βρίσκεται στην Ιαπωνία, αφού λίγα χρόνια μετά την παραγωγή της βρέθηκε στην Αυστραλία και στη συνέχεια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι σήμερα διατηρείται σε άριστη κατάσταση, ενώ πρόσφατα έγιναν και εργασίες συντήρησης ύψους 30.000 δολαρίων. Αυτή τη στιγμή, στο οδόμετρο αναγράφονται μόλις 53.671 χιλιόμετρα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία με περισσότερες εικόνες. Κλείνουμε με την τιμή, η οποία διαμορφώνεται στα 198.571 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.