Εξομοιωτής Moto Trainer, ο πιο προηγμένος και με “βούλα” (+video)

Ο εξομοιωτής μοτοσυκλέτας Moto Trainer είναι το απόλυτο gagdet ακόμη και για επαγγελματίες και αυτό αναγνωρίστηκε πρόσφατα και από τους διοργανωτές του MotoGP.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Moto Trainer εξομοιωτής 2021

Ο εξομοιωτής της Moto Trainer θεωρείται ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος. Μάλιστα το συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα η μικρή ιταλική εταιρία με τους διοργανωτές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, έρχεται μάλλον ως επιβράβευση των προσπαθειών τους με τη δημιουργία τους φέρει πλέον επίσημα τη σφραγίδα του MotoGP.

Πέρα από ένα απίστευτα λαχταριστό gadget για τους gamers ο εξομοιωτής των Ιταλών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από επαγγελματίες αγωνιζόμενους για να “γνωρίσουν” μια πίστα αλλά ίσως ακόμη πιο σημαντικά μπορεί να αξιοποιηθεί από το μέσο αναβάτη, ώστε αυτός να βελτιώσει την τεχνική του πάνω στη μοτοσυκλέτα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ουσιαστικά χωρίς να παίρνει κάποιο ρίσκο.

Διαβάστε επίσης: Ducati Monster και νέο ορόσημο παραγωγής για το best seller των Ιταλών

Επάνω στον εξομοιωτή που είναι συμβατός είτε με ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε με την κονσόλα παιχνιδιών XBox, τοποθετείται μια πραγματική μοτοσυκλέτα, όπως μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα video και χάρη στο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα που φέρει μπορεί να της δώσει κλίσεις έως και 50 μοίρες. Ο Moto Trainer είναι ο μοναδικός στον κόσμο πάνω στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα.

Φέρει επίσης και το σύστημα “Moto Training” που σας επιτρέπει να γνωρίσετε από “πρώτο χέρι” όλες τις πίστες του κόσμου -για τις οποίες υπάρχουν δεδομένα- και να δείτε πόσο καλά τα πήγατε σε αυτές. Ως εκπαιδευτικό “εργαλείο” μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εκπαιδευτές ώστε να μάθουν με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια οι μαθητευόμενοι αναβάτες τη σωστή στάση του σώματος κατά την οδήγηση, ενώ μέσω των δεδομένων της τηλεμετρίας που προσφέρει δείχνει σε γραφήματα ακριβώς τι κάνει ο αναβάτης με το γκάζι και τα φρένα σε οποιοδήποτε μέρος της στροφής.

Διαβάστε επίσης: Peugeot Scooters και χειμωνιάτικες προσφορές με όφελος έως και 700 ευρώ!

Το γεγονός πως η μοτοσυκλέτα παίρνει κλίσεις βοηθά παράλληλα τον αναβάτη να… γυμνάσει και τους περισσότερους μυς που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της οδήγησης “προετοιμάζοντας” τους έτσι για τις πραγματικές συνθήκες, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά μετά από ατύχημα που απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Βέβαια το Moto Trainer δεν δίνει μόνο κλίσεις. Στην έκδοση PRO ή Simulator προσφέρει δεδομένα για τη χρήση του κιβωτίου, το εμπρός και το πίσω φρένο και τη γωνία ανοίγματος του γκαζιού.

Για τους ενδιαφερόμενους να πούμε τέλος πως η τιμή του ξεκινά από τα 4.900 ευρώ με το βασικό μοντέλο να μπορεί να αναβαθμιστεί και στις ανώτερες εκδόσεις, όπως φυσικά και το λογισμικό του.

Δείτε τον Michele Pirro πάνω στον Moto Trainer, στη σέλα μιας Ducati Panigale V4 R ακολούθως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr