Extreme Wedding: Ναι ή όχι;

Ο γάμος αποτελεί μία κομβική στιγμή στη ζωή των ανθρώπων. Γι’ αυτό κάποιοι φροντίζουν να μείνει πραγματικά αξέχαστος

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα συναισθήματα που κατακλύζουν το ζευγάρι στην τρυφερή αυτή στιγμή τους είναι μοναδικά, περιστοιχισμένα από αγαπημένους, συγγενείς και φίλους, συνοδοιπόρους στην ως τότε ζωή τους.

Τι γίνεται όμως με τις αγαπημένες συνήθειες; Τις δραστηριότητες που για αρκετούς – και ειδικά εκείνων της συνομοταξίας των extreme sports – αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους; Θα μείνουν στην αφάνεια, μακριά από τον ορισμό της ως τώρα κοινής ζωής των μελλόνυμφων;

Για τον λόγο αυτό δεν είναι λίγοι όσοι αποφασίζουν να συνδέσουν την απαρχή της νέας τους ζωής με τις αγαπημένες τους συνήθειες. Έτσι οργανώνουν τη γαμήλια τελετή ανάλογα και φροντίζουν το «μυστήριο» να διεξαχθεί μέσα στο πλαίσιο των συχνά ακραίων και οριακών συνηθειών, τα αγαπημένα τους extreme sports.


Από την άλλη, «κοινοί θνητοί» που είχαν μια πιο συμβατική ζωή ώς τώρα, επιθυμούν να δώσουν μια ξεχωριστή διάσταση στη στιγμή της συνένωσης της υπόλοιπης ζωής τους. Έτσι, ακόμη κι αν δεν έχουν σχέση με τα κάθε λογής extreme sports, ακολουθούν τον ίδιο δρόμο, με αποτέλεσμα μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που, ενδεχομένως, σημειολογικά συνδυάζεται με την όμορφη «περιπέτεια» που ξεκινά εκείνη την ημέρα.

Η ευρηματικότητα των ανθρώπων είναι αστείρευτη και το ίδιο συμβαίνει και στον τομέα αυτό: της αναζήτησης μιας ακραίας γαμήλιας τελετής. Όχι απαραίτητα ανάλογης και αλόγιστα ακριβής όσο ένας βασιλικός γάμος, αλλά απλά διαφορετικής, μη συμβατικής και – πάνω απ’ όλα – αξέχαστης.

Γάμοι στον αέρα, σε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, στον βυθό της θάλασσας, στην κορυφή ενός βουνού, μέσα σε ένα ηφαίστειο, πάνω σε έναν παγετώνα, πάνω σε αερόστατο, κάνοντας σκι στο νερό ή στο βουνό ή απλά σε μια πτώση bungee jumping, είναι μερικές μόνο από αυτές.

Αν είστε κοντά και σας μπαίνουν ιδέες, μπορείτε να ανατρέξετε στις ιδέες που κάποιοι είχαν και υλοποίησαν ή ακόμη να απευθυνθείτε στα ειδικά γραφεία που αναλαμβάνουν τέτοιες τελετές. Γιατί καλή είναι η ιδέα, αλλά η υλοποίησή της είναι αρκετά πιο περίπλοκη από την αποστολή των προσκλητηρίων ή την αγορά του νυφικού.

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τα δεσμά του γάμου στο Hotel Metropole του Monte Carlo. Με μια μικρή διαφορά – η τελετή έγινε κάτω από το νερό, στον βυθό του λιμανιού. Με τη συνεργασία του τέσσερις φορές πρωταθλητή στην ελεύθερη κατάδυση Pierre Frolla όλα οργανώθηκαν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο γαμπρός φόρεσε ένα ειδικά ραμμένο κοστούμι για την περίσταση, ενώ όσοι από τους καλεσμένους ήθελαν να είναι κοντά φόρεσαν τις δικές τους στολές. Περιμένοντας τη νύφη, όντας ήδη στον βυθό, την είδαν να καταδύεται κατεβαίνοντας τις σκάλες φορώντας το νυφικό. Η αιώρηση μέσα στο νερό έδινε παραδεισένια μορφή στην πραγματικά ξεχωριστή τελετή.

Η Kimberly και ο Ryan θέλησαν να συνδυάσουν την τρέλα τους με τη στιγμή του γάμου τους. Είναι και οι δύο σχοινοβάτες και το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ σχοινοβασίας γίνεται στα βράχια του Moab, στη Utah των ΗΠΑ.

Φρόντισαν να συμπέσει η ημερομηνία του γάμου τους με το εν λόγω festival, οπότε θα ήταν εύκολο για τους φίλους συμπορευτές στο αγαπημένο τους σπορ να παραστούν και στην τελετή.

Πέρα από την τοποθεσία, τα στοιχεία του γάμου ήταν πραγματικά extreme. Το μυστήριο τελέστηκε σε ένα δίχτυ 120 μέτρα από το έδαφος, ενώ «παρανυφάκια» ήταν φίλες του ζευγαριού με ειδίκευση στο base jump. Κρεμασμένες ανάποδα, έραιναν το ζευγάρι με 5.000 ροδοπέταλα και λουλούδια κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Ashley και ο James, παθιασμένοι ορειβάτες από την Καλιφόρνια, θέλησαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για τον γάμο τους. Αν και μέχρι τότε είχαν φτάσει μέχρι τα 14.000 πόδια σε υψόμετρο, αποφάσισαν κάτι «ανώτερο» για το ορόσημο αυτό της ζωής τους. Κι αφού είναι μία φορά, κατέληξαν να χτυπήσουν κορυφή. Έτσι διάλεξαν το όρος Έβερεστ και τις 17.000 πόδια σαν τον τόπο όπου θα παντρευτούν.

Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία κράτησαν έναν χρόνο, ενώ χρειάστηκαν τρεις εβδομάδες πεζοπορίας μέχρι να φτάσουν στο στρατόπεδο βάσης. Στις αποσκευές τους κουβαλούσαν το νυφικό και το κοστούμι και, παρέα με έναν φωτογράφο, πραγματοποίησαν περισσότερα από ένα όνειρά τους μέσα σε μια ημέρα. Ανέβηκαν στην ψηλότερη κορυφή που θα ανέβαιναν ποτέ στη ζωή τους κάνοντας και το μεγαλύτερο βήμα για τη συνέχειά της. Δίνοντας και τη σημειολογία: «Χρειάζεται κόπος και επιμονή για να ανέβεις στο Έβερεστ, όση χρειάζεται και για να μείνεις αγαπημένος με τον σύντροφό σου για το υπόλοιπο της ζωής σου»…

Το 2015 ο Ross και η Hannah από τη Σκωτία έγιναν οι πρώτοι στη χώρα τους που βούτηξαν πραγματικά στο κενό κατά τη στιγμή της ένωσής τους με τα δεσμά του γάμου.

Προτού δεθούν με τα δεσμά του γάμου, δέθηκαν μαζί σε ένα λάστιχο bungee και ανέβηκαν τα σκαλιά της γέφυρας Garry Bridge κοντά στο Killiecrankie του Perthshire.

Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες έκαναν τη βουτιά στο κενό από ύψος 40 μέτρων, αρκετό για να χτυπήσει δυνατά η καρδιά και των δύο, όχι μόνο από έρωτα αυτή τη φορά αλλά και από την αδρεναλίνη που κατέκλυσε το σώμα τους.

Αν και ήταν ο πρώτος bungee γάμος στη Σκωτία, με τη δημοσιότητα που πήρε σίγουρα δεν θα είναι και ο τελευταίος…

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο βασιλιάς των extreme sports, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Εδώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο οριακά, καθώς θα έπρεπε να υπάρχει κάτι σαν νυφικό για τη νύφη. Ο κίνδυνος να μπλεχτεί το νυφικό με τις αρτάνες του αλεξιπτώτου, ή ακόμη να δυσκολέψει την πρόσβαση στη λαβή για το άνοιγμά του, ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας.

Τελικά κανένα εμπόδιο δεν είναι μεγαλύτερο από την τρέλα που κυριεύει τους ανθρώπους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που είτε έκαναν πρόταση γάμου σε ελεύθερη πτώση ή ακόμη και εκείνοι που συνέδεσαν και την τελετή με μία ξεχωριστή ελεύθερη πτώση.

Έτσι έδωσαν μια πιο κυριολεκτική διάσταση στη ρήση ότι «την ημέρα του γάμου πετούσα στα ουράνια!».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θανάσης σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολήθηκε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της μοτοσυκλέτας επί 23 έτη, κέρδισε 3 πρωταθλήματα και δεκάδες νίκες, σημείωσε διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ είναι ο πρώτος Έλληνας που έλαβε μέρος στο υπερμαραθώνιο Rally Dakar. Από το 1997 ασχολείται με την Οδική Ασφάλεια και το 1998, ίδρυσε τη δική του Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης (Riding School). Παράλληλα, τα τελευταία 20 χρόνια πραγματοποιεί Σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας σε όλη την επικράτεια, μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας. Το 2012 δημιούργησε την Παιδική Ακαδημία, για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Από το 2017, είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, προπονητής μηχανοκίνητου αθλητισμού, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το "Riding School-Θανάσης Χούντρας" αποτελεί πρότυπο Κέντρου Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, με καθημερινή λειτουργία σε δικές του εγκαταστάσεις.

E-mail: [email protected]