Έρχονται τα φανάρια που “κόβουν κλήσεις” στην Αττική

Στην εφαρμογή ενός μέτρου που θα τιμωρεί κάθε οδηγό που παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη προχώρησε η Περιφέρειας Αττικής. Γνωρίστε τα «έξυπνα φανάρια»...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία σύγχρονη τεχνολογία αποφάσισε να εφαρμόσει η Περιφέρειας Αττικής, ώστε να αντιμετωπίσει τους παραβάτες του ερυθρού σηματοδότη. Ο λόγος για τα έξυπνα φανάρια που θα «κόβουν» κλήσεις και θα φωτογραφίζουν αυτόματα.

Δείτε επίσης: Πόσο επηρεάζεται η απόδοση του κινητήρα μας από το ai condition

Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρουσιάστηκε κατά την επίσημη τελετή εγκαινίων του ανανεωμένου Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΘΕΠΕΚ). Το ΘΕΠΕΚ είναι ένα σύγχρονο δωμάτιο, το οποίο βρίσκεται πλέον στο ισόγειο της ΓΑΔΑ. Οι χειριστές θα είναι σε θέση να ελέγχουν την κυκλοφορία σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής μέσα από 235 κάμερες.

«Μετά από 15 χρόνια λειτουργίας, το ΘΕΠΕΚ ξανά γίνεται καινούργιο για τη βελτίωση και την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κυκλοφορίας, με σκοπό την ασφάλεια των πολιτών», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Βέβαια, μαζί με τα εγκαίνια του θαλάμου, γνωστοποιήθηκε η εφαρμογή του σχεδίου με τα «έξυπνα φανάρια». Ο σηματοδότης θα εξοπλίζεται με μία κάμερα, η οποία θα είναι ρυθμισμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να φωτογραφίζει την πινακίδα κυκλοφορίας του οδηγού που παραβίασε το κόκκινο φανάρι.

Σε πρώτη φάση, το σχέδιο θα υλοποιηθεί «πιλοτικά». Δηλαδή θα τοποθετηθεί ένα «έξυπνο φανάρι» σε άγνωστο σημείο για ευνόητους λόγους. Στη συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, ώστε να εξεταστεί αν η συγκεκριμένη τεχνολογία θα επεκταθεί σε όλη της Αττική.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.