Fantic: Νέα γκάμα Enduro και MX μοτοσυκλετών (+τιμές)

Η γκάμα Racing της Fantic σε Enduro και MX μοτοσυκλέτες μεγαλώνει με νέα μοντέλα με δίχρονους αλλά και τετράχρονους κινητήρες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έτοιμα να κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά Motocross, είναι τα τετράχρονα XXF 250 και XXF 450 και τα δίχρονα XX 250 και XX 125 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Fantic. Στο Enduro, τα δίχρονα ΧΕ125 και ΧΕ250 καθώς και τα τετράχρονα XE250 και XE450 φέρνουν καινοτομίες που συναντώνται για 1η φορά σε μοτοσυκλέτες Enduro.

Μεταφέροντας τεχνογνωσία από το αγωνιστικό τμήμα και τις εργοστασιακές ομάδες της στα μοντέλα παραγωγής, η Fantic στοχεύει με την γκάμα της στην προσφορά μοτοσυκλετών υψηλής απόδοσης με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο για τον επαγγελματία αθλητή όσο και τον χομπίστα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό  BMW CE 04

Νέα δίχρονη εποχή
Η εμπειρία που αποκτήθηκε με τις επίσημες ομάδες του εργοστασίου στα κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα και οι συνεχής εξέλιξη του Fantic Racing Department με επικεφαλής τον Jan Witteveen, είναι τώρα διαθέσιμες στις μοτοσυκλέτες παραγωγής. Το νέο δίχρονο 250, το οποίο συμπληρώνει το “125” που κατέκτησε την 1η θέση του βάθρου της κατηγορίας στα κορυφαία Enduro και Motocross πρωταθλήματα στον κόσμο. Διαθέσιμο ως MX με τα μοντέλα XX 125 και XX 250) αλλά και Enduro ως XE 125).

Οι εξελίξεις στα τετράχρονα
Η γκάμα των 4χρονων MX και Enduro διευρύνεται με τέσσερα νέα μοντέλα, με κινητήρες και πλαίσια Yamaha, σημαντικά όμως βελτιωμένα από την ίδια την Fantic.

Υπάρχουν τέσσερα μοντέλα στη σειρά Fantic Motocross, με δίχρονους (125 και 250) και τετράχρονους (250 και 450) κινητήρες.

XX 125 2T
Το XX 125 που φέτος κυριαρχεί για άλλη μια φορά στην ευρωπαϊκή σκηνή, με τον Hakon Osterhagen, ανοίγει το δρόμο για μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, η οποία θα παρουσιαστεί το επόμενο φθινόπωρο.

Fantic XX 250 τιμές ελλάδα
Fantic XX 250

XX 250 2T
Το XX 250 είναι μια μοτοσυκλέττα που προέρχεται από την εμπειρία της Fantic Factory Team Maddii, ήδη νικητή με τον Nicholas Lapucci, και εξοπλισμένο με ειδικά εξαρτήματα όπως το πιστόνι Fantic Racing που αναπτύχθηκε από τον Jan Witteveen.

Η εκρηκτική ισχύς του δίχρονου κινητήρα είναι ακόμα πιο εύκολη στη διαχείριση χάρη στη μονάδα ελέγχου Fantic με διακόπτες διπλής χαρτογράφησης και τιμονιού: το “Map1” είναι το πλήρες, ενώ το “Map2” μειώνει την ισχύ, καθυστερεί το χρονισμό ανάφλεξης και είναι κατάλληλο για τα πιο γλιστερά εδάφη. Το σύστημα εξάτμισης Fantic είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα εκλεπτυσμένο σιγαστήρα αλουμινίου Arrow. Το πλαίσιο είναι σημείο αναφοράς, χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητες του ημι-διπλού σκελετού αλουμινίου – ελαφρύ και ισχυρό – και την ανάρτηση KYB, με πιρούνι SSS (Speed ​​Sensitive System) διαμέτρου 48 χλστ., με διαδρομή στα 300 χλστ. και MX ρυθμίσεις που αναλύθηκαν και τελειοποιήθηκαν από το αγωνιστικό τμήμα. Το αμορτισέρ παρέχει 315 χλστ. διαδρομής και ρυθμίζεται ξεχωριστά για προφόρτιση, συμπίεση και επαναφορά.

Το πακέτο πλαισίου συμπληρώνεται από αλουμινένιο ψαλίδι και ζάντες DID με διαστάσεις 21×1.60 – 18×2.15 για να χωρέσει τα ελαστικά Pirelli 80 / 100-21 και 110 / 90-19. Όλα τα φρένα είναι της Nissin, με δίσκο 270 mm μπροστά και 240 mm πίσω. Η εργονομία, που φροντίζεται με κάθε λεπτομέρεια, καθιστά το Fantic XX 250 μια “διαισθητική”, σύμφωνα με την εταιρία, μοτοσυκλέτα και εύκολη στην οδήγηση.

XXF250 4T και XXF450 4T
Όλη η δύναμη και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια τετράχρονη μοτοσυκλέτα είναι τώρα διαθέσιμα στη σειρά Fantic Motocross χάρη στα XXF 250 και XXF 450. Η ροπή, η ισχύς και η καμπύλη απόδοσης διαχειρίζονται από τη μονάδα ελέγχου RX1Pro Athena-GET, που αναπτύχθηκε από το Fantic Racing Department: μια αγωνιστική factory μονάδα ελέγχου η οποία διευκολύνει άμεσα την οδήγηση, χάρη στον διακόπτη στο τιμόνι που επιτρέπει να επιλέξετε τον ιδανικό χάρτη ανάμεσα σε 3 διαφορετικές ρυθμίσεις: Στάνταρ, Σκληρό και Μαλακό τερέν, ρυθμίσεις που μπορούν να εξατομικευθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η εξάτμιση Arrow, με σιγαστήρα τιτανίου στον στάνταρ εξοπλισμό, είναι άλλη μια “εργοστασιακή” νότα. Το πλαίσιο της Yamaha συνδυάζεται με την μοναδική εργονομία της Fantic, η οποία είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας που έχει αποκτηθεί από τους εργοστασιακούς αναβάτες της εταιρίας. Και οι δύο μοτοσικλέτες είναι εξοπλισμένες με Traction Control καθώς και Launch Control GET, απόδειξη της αγωνιστικής τους ψυχής. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η οθόνη LC-GPA τοποθετημένη στο εμπρός φτερό για καλύτερη διαχείριση εκκινήσεων και εμφάνιση των διαφορετικών επιπέδων ελέγχου πρόσφυσης.

Η γκάμα MX 4T είναι εξοπλισμένη με την εφαρμογή smartphone “WiGET”, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της μονάδας ελέγχου, διαχειριζόμενοι τους χάρτες ανάφλεξης και τροφοδοσίας εκ των προτέρων: η τέλεια λύση για να έχετε πάντα την ιδανική ρύθμιση για κάθε τύπο εδάφους και καιρικές συνθήκες.

Μπορείτε να βρείτε προκαθορισμένους χάρτες που αναπτύχθηκαν από την Fantic Racing ή να δημιουργήσετε την ιδανική χαρτογράφηση για το στυλ και τις ανάγκες σας. Στο XXF 250, έχει γίνει ανάπτυξη για βελτίωση της απόδοσης ισχύος χάρη στην τέλεια ισορροπία μεταξύ κινητήρα, μονάδας ελέγχου και εξάτμισης.

Στο XXF 450 η Fantic Racing έχει εργαστεί για να προσφέρει στον χρήστη ένα ισχυρό 450, αλλά ταυτόχρονα μια εύκολη, διαισθητική και εύκολα οδηγούμενη μοτοσικλέτα. Κορυφαία δομική αντοχή, χάρη στο περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου και την ανάρτηση KYB με πιρούνια 48 χλστ. (διαδρομή 310 χλστ.) SSS (Speed ​​Sensitive System) σε συνδυασμό με ένα πλήρως ρυθμιζόμενο μονοσόκ (διαδρομή 317 χλστ.), καθώς και κορυφαία εργονομία που αναπτύχθηκε από τους εργοστασιακούς αναβάτες της Fantic. Φυσικά φρένα Nissin, με δίσκο 270 χλστ. και δίσκο 240 χλστ. μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Γκάμα Range XE και XEF Enduro

XE 125 2T
Ο κινητήρας του XE 125 Enduro είναι ένας μονοκύλινδρος δίχρονος υδρόψυκτος 125 κ.εκ., ο οποίος σε σύγκριση με την έκδοση MX διαθέτει κυλινδροκεφαλή με ειδική γεωμετρία και χαμηλότερο λόγο συμπίεσης (MXversion: 8.6 ~ 10.7: 1 – έκδοση enduro: 7.4 ~ 8.8: 1).

Η μονάδα ελέγχου CDI διαθέτει επίσης ανάφλεξη με ειδική ρύθμιση για χρήση Enduro, καθώς και μια ενισχυμένη γεννήτρια που τροφοδοτεί την μπαταρία 12V. Το σύστημα εξάτμισης του XE 125, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Arrow, έχει ένα θάλαμο επέκτασης ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε στενά μονοπάτια, το οποίο βελτιστοποιεί ιδιαίτερα τη ροπή στις χαμηλές στροφές και ταυτόχρονα βελτιώνει την πρόσφυση και το power delivery: αυτό σημαίνει ευκολία οδήγησης χάρη στην απουσία διακυμάνσεων ισχύος που είναι δύσκολα διαχειρίσιμες σε ακραίες συνθήκες.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι επίσης το πλαίσιο αλουμινίου. Εξαιρετικά ελαφρύ και στιβαρό, προσφέρει πρόσφυση και σταθερότητα τόσο στα γρηγορότερα όσο και στα σφιχτά sections και, ταυτόχρονα, μεγάλη ευελιξία στα πιο κλειστά κομμάτια μιας διαδρομήε.

Η ανάρτηση αποτελείται από το εξαιρετικό και εγγυημένο πιρούνι KYB SSS (Speed ​​Sensitive System) 48 χλστ. με 300 χλστ. διαδρομής, με μια ρύθμιση Enduro που δημιουργήθηκε ειδικά από το τμήμα αγώνων και μπορεί να προσαρμόζεται, με μερικά κλικ, σε διάφορα στυλ οδήγησης, από τους πιό σκληροπυρηνικούς αγωνιζόμενους μέχρι αρχαρίους. KYB και στο πίσω μέρος, με μονοσόκ (315 χλστ. διαδρομή), φουλ ρυθμιζόμενο.

Την ολοκλήρωση του πακέτου φέρνει ένα ψαλίδι ελαφρού κράματος, ζάντες DID σε μεγέθη 21×1.60 – 18×2.15 με ελαστικά Metzeler 90 / 90-21 “\ 120 / 90-18”. Η τελική αναλογία κίνησης είναι 13:50, ενώ το σύστημα πέδησης προέρχεται απευθείας από τη Nissin, και είναι συνώνυμο με ισχύ και προοδευτικότητα χάρη στους μπροστινούς δίσκους 270 χλστ. και στους πίσω δίσκους 245 χλστ.

XEF 250 4T και XEF 450 4T
Οι τετράχρονες XEF 250 4T και XEF 450 4T ξεχωρίζουν για τη συνεχή αναζήτηση ισχύος και χρηστικότητας σε όλο το εύρος στροφών.

Fantic XEF 450
Fantic XEF 450

Ο κινητήρας, η μονάδα ελέγχου, η εξάτμιση, το πλαίσιο, μαζί με τη φροντίδα που δίνεται σε όλα τα εξαρτήματά, κάνουν το XEF 250 μαι μοτοσυκλέτα έτοιμη για όλες τις συνθήκες.

Το XEF 450 ολοκληρώνει την προσφορά Fantic Enduro, με μια ολοκαίνουργια αγωνιστική μοτοσυκλέτα που προκύπτει από την εργασία του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Fantic και βελτιώνει τα ήδη κορυφαία χαρακτηριστικά ευελιξίας, χειρισμού, κατανομής ισχύος και πρόσφυσης του τετράχρονου κινητήρα Yamaha.

Η ηλεκτρονική διαχείριση του XEF 450 ανατίθεται στην μονάδα ελέγχου Athena-GET, που αναπτύχθηκε από το Fantic Racing Department. Χάρη στην εφαρμογή WiGET, εδώ είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε και να τροποποιήσετε εύκολα – εάν είναι απαραίτητο – τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες οδήγησης. Η εξάτμιση Arrow, με σιγαστήρα αλουμινίου, είναι επίσης μια άλλη αναφορά σε εργοστασιακές μοτο.

Το στιβαρό αλλά εύκαμπτο όπου χρειάζεται περιμετρικό αλουμινένιο πλαίσιο είναι άλλο ένα πλεονέκτημα του XEF 450, που αναδεικνύει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του πολυ-ρυθμιζόμενου πακέτου ανάρτησης KYB, ικανό να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του αναβάτη.

Οι τιμές της γκάμας της Fantic έχουν ως εξής:

XE 125 2T Racing: 8.999 ευρώ
XEF 250 4T Racing: 10.799 ευρώ
XEF 450 4T Racing: 11.999 ευρώ
XX 125 2T Racing: 8.399 ευρώ
XX 250 2T Racing: 9.399 ευρώ
XXF 250 4T Racing: 9.999 ευρώ
XXF 450 4T Racing: 10.399 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.