Φτιάξε το δικό σου τηλεκατευθυνόμενο Suzuki Jimny από τουβλάκια Lego (+videos)

Μπορεί η Lego να μην πουλάει επισήμως το Suzuki Jimny, υπάρχει όμως ένας οπαδός του ιαπωνικού μοντέλου αλλά και της Lego που το κατασκεύασε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Προφανώς και η Lego δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάθε νέο αυτοκίνητο που παρουσιάζεται και να βγάλει την αντίστοιχη μινιατούρα του σε εκδοχή με τουβλάκια. Ευτυχώς όμως υπάρχουν αρκετοί παθιασμένοι με τα Lego που είναι πρόθυμοι να κατασκευάσουν διάφορα μοντέλα και μάλιστα να μοιραστούν τις οδηγίες για την κατασκευή τους, έτσι ώστε και άλλοι να μπορέσουν να το συναρμολογήσουν.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Suzuki Jimny, το οποίο βλέπουμε στις πιο κάτω εικόνες και στο video, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και διάφορα άλλα τέτοια μοντέλα.


Το συγκεκριμένο Suzuki Jimny λοιπόν, είναι τηλεκατευθυνόμενο, κατασκευασμένο από τουβλάκια Lego, σε κλίμακα 1:10. Αποτελεί δημιούργημα του Filsawgood και μπορείτε να αγοράσετε τα σχέδια ή να παραγγείλετε και το κιτ μαζί εδώ.

Χειριστήριο δεν υπάρχει, καθώς ο έλεγχος γίνεται μέσω του smartphone σας, εφόσον κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή BuWizz. Σε κάθε περίπτωση να ξέρετε πως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή, καθώς μιλάμε για μία κατασκευή οι οδηγίες της οποίας είναι 440 σελίδες!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]