Γαλλική “επέλαση” στα best seller των “hot” κατηγοριών – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
best-seller

Βλέποντας τα στοιχεία των ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ότι στην Ελλάδα υπάρχει η κατηγορία των supermini, τα B-SUV, τα C-SUV… και μετά το χάος. Αυτές οι τρεις πιο “hot” κατηγορίες καλύπτουν συνολικά το 76,4% της αγοράς.

Στον πρώτο μήνα του 2024, λοιπόν, συνέβη κάτι ξεχωριστό σε αυτές τις κατηγορίες. Και στις τρεις, το best seller μοντέλο είχε γαλλική “ταυτότητα”. Στην πρώτη περίπτωση, αυτή των supermini, στην κορυφή βρέθηκε το Citroen C3. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, το Citroen C3 ταξινομήθηκε 1.064 φορές μέσα στον Ιανουάριο. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Toyota Yaris με 938 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με το Opel Corsa, το οποίο μέσα στον Ιανουάριο ταξινομήθηκε 527 φορές.


Γάλλος και στα B-SUV
Στην κατηγορία των B-SUV, απόλυτο best seller αναδείχθηκε το Peugeot 2008. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Suzuki Vitara, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με το MG ZS. Αξιοσημείωτο εδώ είναι να αναφέρουμε ότι το best seller της B-SUV για το 2023, το Toyota Yaris Cross, βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Δύο στα δύο για την Peugeot
Ακόμα μία πρωτιά για τους Γάλλους βλέπουμε στα C-SUV, μία επίσης δημοφιλής κατηγορία στην Ελλάδα. Εκεί, τον Ιανουάριο του 2024 στην κορυφή βρέθηκε το Peugeot 3008, ενώ στην δεύτερη θέση συναντάμε τον αντίπαλο από την Ιαπωνία που δεν είναι άλλος από το Toyota C-HR.

Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα; 
Ενδιαφέρον έχει να δούμε και πόσο κοστίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα στην ελληνική αγορά. Στην περίπτωση του Citroen C3, λοιπόν, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 17.000 ευρώ για την έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο και κινητήρα βενζίνης 83 ίππων. Το ανανεωμένο Peugeot 2008 ξεκινά στην Ελλάδα από τα 24.100 ευρώ στην έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο και 100 ίππους, ενώ η τιμή εκκίνησης για το Peugeot 3008 (χειροκίνητο κιβώτιο – 130 ίπποι) ξεκινά από τα 27.900 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.