Βελτιωμένη νέα Toyota Supra από τον οίκο Manhart

Για όσους δεν αρκούνται στους 340 τους ιαπωνικού μοντέλου, υπάρχει λύση και έρχεται από τη Γερμανία. Δείτε το βελτιωμένο Toyota Supra της Manhart...

Βρείτε μας στο

Toyota Supra και βελτίωση είναι δύο έννοιες που ταιριάζουν απόλυτα. Αυτό ίσχυε στην προηγούμενη, θρυλική γενιά και όπως φαίνεται συνεχίζεται και στη νέα. Αυτή τη φορά θα δούμε την αναβάθμιση σε εμφάνιση και ισχύ από του μηχανικούς ενός γερμανικού οίκου.

Η εταιρεία ονομάζεται Manhart και εξωτερικά προσφέρει ένα νέο bodykit. Περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και έναν εντυπωσιακό διαχύτη στο πίσω μέρος. Επιπλέον υπάρχει μία λωρίδα που διατρέχει όλο το αμάξωμα και στο κάτω μέρος υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα είναι η Toyota Supra της “Papadakis Racing” (+video)

Οι ζάντες αλουμινίου είναι μεγέθους 20 ιντσών με ελαστικά 265/30 εμπρός και 285/30 στον πίσω άξονα. Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί με την τοποθέτηση coilover ανάρτησης KW Variant 3. Βέβαια, η Manhart προτείνει και μία πιο απλή λύση με ελατήρια χαμηλώματος της H&R.

Περνάμε στον κινητήρα και υπενθυμίζουμε πως στην εργοστασιακή έκδοση της Toyota Supra, ο 3λιτρος twin-turbo με κωδικό B58 αποδίδει 340 ίππους και 500 Nm ροπής. Έπειτα από την τοποθέτηση νέας ECU, αλλά και συστήματος εξάτμισης με δύο απολήξεις, η ισχύς εκτοξεύθηκε στους 450 ίππους και η ροπή στα 650 Nm. Στον τομέα της μετάδοσης δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων να παραμένει ως έχει.

Διαβάστε επίσης: Toyota Supra δια χειρός σχεδιαστή Honda

Στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού οίκου μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο αναβάθμισης.