Γερμανία Vs Ιαπωνία: Ποιος κινητήρας θα αντέξει περισσότερο χωρίς λάδι; (+video)

Στον κόφτη δίχως λάδι... κι όποιος αντέξει! Ένα διαφορετικό συγκριτικό με το Lexus να εκπροσωπεί την ιαπωνική και την BMW την γερμανική "σχολή".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λάδι

Γύρω από τα ιαπωνικά αυτοκίνητα, ιδιαιτέρως αυτά της «παλιάς σχολής», έχει δημιουργηθεί μία φήμη ότι αντέχουν ακόμα και στις χειρότερες συνθήκες. Θα συμβεί άραγε το ίδιο και στην περίπτωση αυτής της εντελώς “ανορθόδοξης” σύγκρισης; Από την μία πλευρά έχουμε μία BMW Σειρά 7 και από την άλλη το Lexus LS. Και τα δύο θα κληθούν να λειτουργήσουν χωρίς λάδι στον κινητήρα τους.

Διαβάστε επίσης: Subaru XV αλλάζει λάδια μετά από 36.000 χλμ. Δείτε πως ήταν στο video 

Ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής “σχολής” εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 4,3 λτ., ο οποίος εξοπλίζεται με σύστημα VVTi και αποδίδει 280 ίππους. Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί κάτω από το καπό και του εκπροσώπου της γερμανικής σχολής, με τον V8 χωρητικότητας 3,8 λτ. του βαυαρικού μοντέλου να αποδίδει 370 ίππους.


Η διαδικασία έχει ως εξής: τα δύο αυτοκίνητα παρατάσσονται και αφαιρείται το λάδι από το κάθε κάρτερ. Στη συνέχεια οι κινητήρες ενεργοποιούνται και μένουν στο ρελαντί. Μισό λεπτό αργότερα, τα πράγματα γίνονται πιο “ζόρικα”, με τους κινητήρες να λειτουργούν στις 3.000 σ.α.λ. Η τελευταία “πίστα” είναι και η πιο δύσκολη, με την βελόνα του στροφόμετρο να φτάνει στο μέγιστο σημείο.

Για να είμαι ειλικρινής, από ένα video σαν κι αυτό δε γίνεται να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την ανθεκτικότητα των κινητήρων, μιας και δε γνωρίζουμε καν σε τι κατάσταση βρίσκονταν πριν ξεκινήσει η σκληρή δοκιμασία. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα ενδιαφέρον συγκριτικό, διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε συνήθως.

Η μονομαχία ολοκληρώθηκε σε ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα. Πάμε να δούμε ποιος είναι ο νικητής σε αυτό το… ιδιαίτερο συγκριτικό!

P.S. Αν θέλετε να “μεταφερθείτε” κατευθείαν εκεί που ξεκινά το τεστ, μπορείτε να πάτε στο στιγμιότυπο 2.50″.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.