Για αυτό δεν οδηγούμε ποτέ επιθετικά (+video)

Ένα ατύχημα με "πρωταγωνιστές" Nissan και ένα Jeep Wrangler αποδεικνύει ότι σε δευτερόλεπτα μπορεί να βρεθείς με την οροφή του αυτοκινήτου στην άσφαλτο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Wrangler

Η οδήγηση απαιτεί πάντα το 100% της προσοχής μας και ένα συμβάν που έλαβε χώρα στην Φλόριντα έρχεται να το επιβεβαιώσει. Θύμα στην όλη υπόθεση ήταν ο οδηγός ενός Nissan, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει το προπορευόμενο Jeep Wrangler χωρίς αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης: Διέλυσε την Ferrari του στην ευθεία, μία μέρα μετά την αγορά της (+video) 

Όπως θα δείτε σε κάμερα που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε, ο οδηγός του Jeep Wrangler αναγκάστηκε να επιβραδύνει. Το Nissan που ακολουθούσε ήταν αδύνατο να αποφύγει την σύγκρουση με αποτέλεσμα η οδηγός να επιδιώξει μία “σφήνα” ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

Αυτό που δεν υπολόγισε ήταν το πίσω αριστερά ελαστικό του Wrangler, το οποίο μάλιστα ήταν εκτός των ορίων του αμαξώματος. Κάπως έτσι, ο τροχός “μετατράπηκε” σε ελατήριο που εκτόξευσε το Nissan προς τα πάνω και εν τέλει το ιαπωνικό μοντέλο κατέληξε με την οροφή στην άσφαλτο.

Στο video που ακολουθεί θα δούμε ότι η μία και μοναδική επιβάτης κατάφερε να απεγκλωβιστεί ταχύτατα και δεν φέρει κάποιον τραυματισμό. Παραδόξως, δεν προκλήθηκε καμία απολύτως ζημιά στο Jeep, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο όμως και για το Nissan.

Δείτε το πιο κάτω video στο 00:47 δλ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.