Για πρώτη φορά στην Ελλάδα – 5 ευρώ φθηνότερη η διέλευση για ιδιοκτήτες…

Μείωση του κόστους διέλευσης από τα 14,70 στα 9,70 ευρώ θα έχουν οι ιδιοκτήτες συγκεκριμένων Ι.Χ. για όλο το 2024. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου γνωστοποίησε ότι προχωρά σε μείωση του κόστους διέλευσης αποκλειστικά για ιδιοκτήτες αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Για όλο το 2024, το ποσό που θα καταβάλλουν θα είναι τα 9,70 ευρώ, αντί των 14,70. Πάμε να δούμε τη σχετική ανακοίνωση, αλλά και την διαδικασία για την απόκτηση του λεγόμενου  “GREEN E-pass”.

H ανακοίνωση της εταιρείας
Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, μέλος του Δικτύου της VINCI Highways, είναι η πρώτη παραχωρησιούχος εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει ένα νέο εκπτωτικό συνδρομητικό πρόγραμμα e-pass, αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα. Από την 1η Φεβρουαρίου και για ολόκληρο το 2024, με αφορμή την 20ή επέτειο λειτουργίας της Γέφυρας, το GREEN E-pass θα παρέχει έκπτωση ύψους 34% σε κάθε διέλευση για τα ηλεκτρικά οχήματα κατηγορίας 2. Το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να εξυπηρετεί τους χρήστες της, προσφέροντάς τους ένα μεγάλο εύρος επιλογών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά σχεδιασμένων εκπτωτικών προϊόντων που απευθύνονται σε όσους πραγματοποιούν συχνές διελεύσεις και ιδίως στους τοπικούς χρήστες.

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου


Πώς να αποκτήσετε το e-passγια το ηλεκτρικό όχημά σας
Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gefyraepass.gr και επιλέξτε τον σύνδεσμο «Θέλω να γίνω συνδρομητής». Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και επιλέξτε το προϊόν GREEN E-pass, το οποίο διατίθεται μόνο για οχήματα κατηγορίας 2 (επιβατικά αυτοκίνητα). Όταν δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα λάβετε το συμβόλαιό σας μέσω email. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία σας και να υπογράψετε. Ο πομποδέκτης θα αποσταλεί δωρεάν με υπηρεσία courier εντός των επόμενων ημερών (ανάλογα με την περιοχή). Μόλις παραλάβετε τον πομποδέκτη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Το GREEN E-pass προσφέρει:
-Ενιαία έκπτωση 5€ για όλες τις διελεύσεις σας (κόστος διέλευσης: 9,70€)
-Ηλεκτρονική διαχείριση λογαριασμού από το www.gefyraepass.gr ή την εφαρμογή MyGefyra
-Εύκολες και γρήγορες διελεύσεις από τις λωρίδες e-pass της Γέφυρας
-Δυνατότητα χρήσης του πομποδέκτη για την πληρωμή διοδίων σε όλους τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.

Πηγή: gefyra.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.