Για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Το ηλεκτρικό που έγινε “best-seller” στην κατηγορία του

Κατάφερε να πετύχει τις περισσότερες ταξινομήσεις και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Το πρώτο "best-seller" κατηγορίας στην Ελλάδα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model Y

Είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια ώστε να δούμε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να “κατακτά” τον τίτλο του best-seller όλης της αγοράς. Ωστόσο, την περασμένη χρονιά είδαμε για πρώτη φορά στα χρονικά ένα ηλεκτρικό να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του. Πάμε να δούμε τι συνέβη στα D-SUV!

Στην εν λόγω κατηγορία, φέτος το Tesla Model Y κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση με μεγάλη απόσταση από το δεύτερο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2023 ταξινομήθηκαν 1.064 Tesla Model Y, πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς ύψους 15,34% στην κατηγορία.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Renault Arkana, το οποίο ταξινομήθηκε 751 φορές μέσα στο 2023, ενώ η πρώτη τριάδα της D-SUV κατηγορίας ολοκληρώνεται με το Volvo XC60 των 661 ταξινομήσεων. Mercedes GLC και Toyota RAV4 είναι τα μοντέλα που βρέθηκαν στην 4η και 5η θέση, με 509 και 453 ταξινομήσεις.


Όσον αφορά στην τιμή του Tesla Model Y, έπειτα από νέες εκπτώσεις της εταιρείας, ξεκινά από τα 42.990 ευρώ. Αν συνυπολογίσει κανείς και την έκπτωση λόγω του προγράμματος επιδότησης ηλεκτρικών, το τελικό ποσό εκκίνησης διαμορφώνεται στα 34.990 ευρώ. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας ταξινομήσεων της D-SUV κατηγορίας, όπως δημοσιεύθηκε από τον ΣΕΑΑ:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.