Γκοργκόλης A.E.: Προσφορές για τους επαγγελματίες διανομείς (delivery)

Σε εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά στις εταιρίες courrier και τους επαγγελματίες διανομείς προχωρά η Γκοργκόλης Α.Ε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γκοργκόλης προσφορές Daytona Velos R 125i κορωνοϊός

Έχοντας ηγετική θέση στις πωλήσεις δικύκλων στη Ελλάδα, η Γκοργκόλης Α.Ε. που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τις SYM, Quadro και Daytona ανακοίνωσε προσφορές και εκπτώσεις που αφορούν τους επαγγελματίες διανομείς και τις εταιρίες courier.

Οι προσφορές της Γκοργκόλης έρχονται ως ένα “ευχαριστώ” για το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι σε αυτόν τον κλάδο αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο. Αφορούν σε εκπτώσεις στην τιμή αλλά και τα ανταλλακτικά του δημοφιλούς παπιού Velos R 125i, του κορυφαίου στη γκάμα της Daytona, η αγορά του οποίου συνοδεύεται και από την επιλογή άτοκου χρηματοδοτικού.

Συγκεκριμένα η Γκοργκόλης προσφέρει:

-Έκπτωση 300 ευρώ στην τιμή των 1.795 ευρώ του παπιού της
-Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα διάρκειας 24 μηνών
-30% έκπτωση στα ανταλλακτικά

Να σημειωθεί πως η έκπτωση στην τιμή θα ισχύει έως και τις 31 Μαΐου 2020, ενώ η έκτωση στα ανταλλακτικά έχει ισχύ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Το Velos R125 i ξεχωρίζει για την μοντέρνα και σπορ σχεδίαση του για τα μέτρα της κατηγορίας αλλά και για τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του που συνοδεύεται από μία ιδιαίτερα ελκυστική αρχική τιμή. Με ευρύχωρη και φιλική θέση οδήγησης για όλους τους σωματότυπους και έναν οικονομικό κινητήρα που προσφέρει ικανοποιητικές επιταχύνσεις από στάση αλλά και εν κινήσει μπορεί να αποτελέσει το “όπλο” στην καθημερινότητα του επαγγελματία και όχι μόνο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr