Γνωρίστε το απίθανο concept με μοτέρ hayabusa και τρεις ηλεκτροκινητήρες (+video)

Ένα τρελό, τρελό πρωτότυπο! Ονομάζεται Suzuki Vision Gran Turismo, παράγει συνδυαστικά 432 ίππους, αλλά δυστυχώς έχει μόνο ψηφιακή υπόσταση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Vision Gran Turismo

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό… και πράγματι, το νέο δημιούργημα της ιαπωνικής εταιρείας δεν θα πάρει ποτέ “σάρκα και οστά”. Πρόκειται για ένα ψηφιακό concept, το οποίο αναπτύχθηκε για το δημοφιλές Gran Turismo. Ονομάζεται Suzuki Vision Gran Turismo και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χαρακτηριστικά του δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Gran Turismo 7 Vs πραγματικότητα: Οι διαφορές σε έναν γύρο με VW Golf GTI (+video)

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που δημοσιεύθηκε στο κανάλι “GRAN TURISMO TV”, το ψηφιακό αυτοκίνητο που δημιούργησε η Suzuki είναι καθαρά αγωνιστικό και δεν φέρει οροφή. Η σχεδίασή του είναι άκρως φουτουριστική, με τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία να είναι η τραπεζοειδής μάσκα με τεράστιες εισαγωγές αέρα, αλλά και οι διπλή απόληξη της εξάτμισης στα πίσω μέρος.

Κακά τα ψέματα, όμως, το πιο ιδιαίτερο σημείο βρίσκεται κάτω από το αμάξωμα και είναι ο κινητήρας που έρχεται απευθείας από Suzuki Hayabusa. Είναι ένας τετρακύλινδρος με χωρητικότητα 1.340 κ.εκ. και… σαν να μην έφτανε αυτός, η Suzuki επέλεξε και τρεις ακόμα ηλεκτρικούς κινητήρες, με την συνδυαστική ισχύ να εκτοξεύεται στους 432 ίππους και τη ροπή στα 610 Nm. Όλα αυτά σε ένα αμάξωμα μόλις 970 κιλών.

Σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό για να είναι αληθινό, αλλά δεν πειράζει, θα έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε κάποια στιγμή… έστω και ψηφιακά, από την άνεση του σαλονιού μας. Το πρωτότυπο της Suzuki θα εμφανιστεί στο Gran Turismo 7 δωρεάν, έπειτα από την ενημέρωση συστήματος που εμφανίστηκε μέσα στον Μάιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.