Γρύπας, η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Harley-Davidson!

Με τον Γρύπα η Harley-Davidson Athena παίρνει μέρος στον επίσημο διεθνή διαγωνισμό "Battle of the Kings" για να φέρει ξανά το τρόπαιο στην Ελλάδα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Harley-Davidson Athena Γρύπας 2020

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που η Harley-Davidson πραγματοποιεί τον διεθνή διαγωνισμό “Battle of the Kings”, ο οποίος αφορά αποκλειστικά custom δημιουργίες βασισμένες σε δικές της μοτοσυκλέτες.

Στον διαγωνισμό της Harley-Davidson λαμβάνουν μέρος μόνο εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της αμερικάνικης εταιρίας από όλο τον κόσμο με στόχο την ανάδειξη της καλύτερης δημιουργίας. Οι Αμερικανοί επιθυμούν να γιορτάσουν φέτος τα 60 χρόνια από τη γέννηση της σειράς Sportster και γι αυτό το λόγο όλες οι custom μοτοσυκλέτες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό βασίζονται πάνω σε ένα μοντέλο της ομώνυμης σειράς.

Η Harley-Davidson Athena, ο επίσημος αντιπρόσωπος των Αμερικανών στην πρωτεύουσα, έχει ήδη δείξει τις ικανότητες του στο customizing με τη νίκη που κατάφερε να κατακτήσει στο Battle of The Kings το 2016 για τις περιοχές Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA)! Η custom μοτοσυκλέτα που παρουσίασε τότε ονομαζόταν Νύχτα, με την έμπνευση να έρχεται από την ομώνυμη θεά της αρχαιότητας.


Οι άνθρωποι της Harley-Davidson Athena, επιστρέφουν στον διαγωνισμό και κάνουν και αυτή τη φορά τα μαγικά τους μεταμορφώνοντας πραγματικά ένα Sportster 1200 στο εξαιρετικό custom cafe racer που βλέπετε στις οθόνες σας. Το όνομα αυτού Γρύπας, με την έμπνευση να προέρχεται και αυτή τη φορά από την μυθολογία και το τέρας με κεφάλι και φτερά αετού και το σώμα λιονταριού. Η επιλογή του ονόματος μόνο τυχαία δεν είναι για ένα διαγωνισμό όπως το Battle of the Kings αφού ο Γρύπας συνδυάζει τον βασιλιά της ζούγκλας με τον βασιλιά των αιθέρων.

Ο Γρύπας, για να φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο, χρειάζεται και τη δική μας ψήφο για να διεκδικήσει την πρωτιά! Μπορείτε να την δώσετε ακολουθώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο, έπειτα από μια πολύ σύντομη εγγραφή για να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των ψήφων. H ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις αρχές Απριλίου!

Παράλληλα η H-D Athena θα μοιράσει και δώρα σε όσους συμμετέχουν στον διαγωνισμό! Όσοι ψηφίσουν, μπορούν να στείλουν μέσω inbox στην σελίδα της αντιπροσωπείας στο Facebook, το email με το οποίο έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και να πάρουν μέρος στην κλήρωση με μεγάλα δώρα ένα jacket, 2 φούτερ με κουκούλα, πέντε t-shirts και 2 ζευγάρια sneakers, όλα προϊόντα της Harley-Davidson!

Εμείς να ευχηθούμε στην Harley-Davidson Athena πολλή και καλή επιτυχία για να κάνει δικό της και αυτό το τρόπαιο!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]