Οδηγός έπεσε σε βιτρίνα καταστήματος με το αυτοκίνητό της στο Χαλάνδρι

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου της, όταν ο σκύλος της πήδηξε από το πίσω στο εμπρός κάθισμα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το ατύχημα συνέβη εχθές 5 Ιουλίου στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, που είναι ένας από τους πιο κεντρικούς/εμπορικούς και πολυσύχναστους δρόμους του Χαλανδρίου, με δεκάδες εμπορικά καταστήματα, καφέ, φούρνους κλπ.

Το Toyota Aygo το οποίο οδηγούσε η οδηγός του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκύλος που υπήρχε στην καμπίνα πήδηξε από το πίσω στο εμπρός μέρος.

new500_300x250

Αυτό έκανε την οδηγό να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στιγμιαία. Έτσι, έπεσε πάνω σε κολονάκια που υπάρχουν τοποθετημένα επάνω στο πεζοδρόμιο και έπειτα σε βιτρίνα καταστήματος με παπούτσια.

Η βιτρίνα, όπως είναι λογικό, καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ το σημείο αποκλείστηκε για αρκετή ώρα. Οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και κυριολεκτικά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς υπήρχε κόσμος εκείνη την ώρα στο σημείο, ακόμη και στο μαγαζί.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς να τονίσουμε για ακόμη μία φορά πως τον σκύλο μας δεν τον μεταφέρουμε “χύμα” με το αυτοκίνητό μας. Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να δώσω μερικές συμβουλές για να ασφαλίσετε σωστά ένα κατοικίδιο στο αυτοκίνητό σας:

Αγκράφα
: Ένας συνιστώμενος τρόπος για να ασφαλίσετε ένα κατοικίδιο ζώο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα λουρί τύπου σαμαριού στο κατοικίδιο, στη θέση του πίσω καθίσματος. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για να διασφαλιστεί ότι τα σκυλιά μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους παραμένουν καθισμένα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Πρόσδεση: Μια άλλη επιλογή είναι η πρόσδεση των κατοικίδιων ζώων, που συχνά αναφέρεται ως ζώνη ασφαλείας κατοικίδιου. Αυτός ο τύπος συγκράτησης προσφέρει μια ανέξοδη και γρήγορη λύση για την ασφάλεια των κατοικίδιων. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το σύστημα συγκράτησης προσαρμόζεται στο κολάρο ή το σαμάρι του κατοικίδιου ζώου και συχνά προσαρτάται στο όχημά σας είτε περνώντας στην πόρπη της ζώνης ασφαλείας ή στην ειδική υποδοχή για το παιδικό κάθισμα, βοηθώντας τον σκύλο σας να μην κινείται μέσα στο όχημα.

Κλουβιά μεταφοράς: Η χρήση ενός ασφαλούς κλουβιού μεταφοράς κατοικίδιων είναι ένας άλλος τρόπος για να ταξιδέψετε με ασφάλεια, παρέα με τον αγαπημένο σας σκύλο. Τα μικρότερα σκυλιά μπορούν να φιλοξενηθούν σε ένα φορητό κλουβί που μπορεί να ασφαλιστεί στα πίσω καθίσματα χρησιμοποιώντας τις ζώνες ασφαλείας και σε συνδυασμό με μαξιλάρια για να περιοριστεί η κίνηση. Τα μεσαία και μεγαλόσωμα κατοικίδια ζώα πρέπει να τοποθετούνται σε ένα ανθεκτικό κλουβί που θα ασφαλίζεται στον χώρο αποσκευών. Και στις δύο περιπτώσεις, το κλουβί πρέπει να στερεωθεί στο όχημα όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.

Διαχωρισμός περιοχών: Τα διαχωριστικά της περιοχής του φορτίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσουν τα κατοικίδια ζώα πίσω από την τελευταία σειρά καθισμάτων ενός SUV. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα μεγαλόσωμα σκυλιά μακριά από το χώρο των επιβατών, ενόσω ταξιδεύετε.

Προσοχή: Δεν αφήνουμε ποτέ το κατοικίδιό μας μέσα στο αυτοκίνητο ασυνόδευτο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr