H Bridgestone στη μάχη για το πρώτο ηλιακό αυτοκίνητο μεγάλης εμβέλειας (+video)

Η Bridgestone και η Lightyear συνδυάζουν τις δυνάμεις τους για το πρώτο ηλιακό, ηλεκτρικό αυτοκίνητο μεγάλης εμβέλειας στον κόσμο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Bridgestone εφάρμοσε την ελαφριά και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία ENLITEN σε ελαστικά Turanza Eco, ειδικά σχεδιασμένα για το Lightyear One, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην απόδοση για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, τη μεγιστοποίηση της εμβέλειας του οχήματος και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η Bridgestone έχει κατασκευάσει ελαστικά ειδικά για το Lightyear One, το πρώτο ηλιακό, ηλεκτρικό όχημα μεγάλης εμβέλειας στον κόσμο, το οποίο έχει προγραμματιστεί για εμπορική διαθεσιμότητα έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πρόσφατη έρευνα από τη Bridgestone έδειξε ότι σχεδόν το 50% των Ευρωπαίων οδηγών σκέφτονται να αποκτήσουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, ωστόσο το 37% εξ αυτών, παραμένει ακόμα σκεπτικό λόγω της ανησυχίας, που υπάρχει σχετικά με την απόδοση και την περιορισμένη εμβέλεια.


Το Lightyear One αντιμετωπίζει αυτές τις ανησυχίες άμεσα προσφέροντας μια άνευ προηγουμένου αυτονομία 725 χιλιομέτρων, ενώ είναι έως και τρεις φορές περισσότερο αποδοτικό ενεργειακά σε σχέση με τα εναλλακτικά ηλεκτρικά οχήματα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Το όχημα φορτίζεται απευθείας από τον ήλιο μέσω μιας μεγάλης ηλιακής οροφής, ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές CO2 και τις ανάγκες φόρτισης από τον χρήστη, ενώ μεγιστοποιείται η απόδοση.

Για να επιτύχει τέτοιες επιδόσεις, η Lightyear εξώθησε τα όρια της τρέχουσας τεχνολογίας, σχεδιάζοντας ένα όχημα που διαθέτει τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή από οποιοδήποτε αυτοκίνητο παραγωγής μέχρι σήμερα, με σημαντικά οφέλη σε πολλούς διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού του οχήματος. Για να υποστηρίξει αυτή τη μοναδική απόδοση και να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση, η Lightyear αναζήτησε ένα ελαστικό που θα προσέφερε πολύ χαμηλή αντίσταση κύλισης και μείωση βάρους, προκειμένου να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, να μεγιστοποιήσει την εμβέλεια του οχήματος και να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η Bridgestone ανέπτυξε ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Turanza Eco για το Lightyear One, συνδυάζοντας για πρώτη φορά τις επαναστατικές τεχνολογίες χαμηλού βάρους ENLITEN και ologic. Οι τεχνολογίες μειώνουν το βάρος μέσω της χρήσης λιγότερων πρώτων υλών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, ενώ μειώνουν την αντίσταση κύλισης μέσω του καινοτόμου πέλματος, των μεγαλύτερων διαμέτρων, των υψηλών πιέσεων αέρα και του λεπτού σχεδιασμού.

Η πολύ χαμηλή αντίσταση κύλισης των ελαστικών σημαίνει επίσης ότι το Lightyear One μπορεί να επωφεληθεί από μια ελαφρύτερη μπαταρία. Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά Turanza Eco έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την εμβέλεια, σε σύγκριση με τα εξειδικευμένα για ηλεκτρικά οχήματα, εναλλακτικά ελαστικά Bridgestone, που ισοδυναμούν με μείωση βάρους άνω των 90 κιλών. Εκτός του ότι, το Lightyear One έχει μεγαλύτερη αυτονομία ανάμεσα στις φορτίσεις, η κατανομή του πυριτίου του ελαστικού έχει βελτιωθεί εφαρμόζοντας μια νέα τεχνολογία ανάμιξης, με συνολική μείωση 3,6 κιλών (περίπου 10%) του βάρους του ελαστικού ανά όχημα, χωρίς κανένα συμβιβασμό σχετικά στη χιλιομετρική φθορά και την πρόσφυση.

Ο Emilio Tiberio, COO & CTO της Bridgestone EMIA, εξηγεί: «Η Lightyear μας εντυπωσίασε με την προσέγγισή της στη βιώσιμη κινητικότητα από τότε που είδαμε την ομάδα να παίρνει μέρος στο Bridgestone World Solar Challenge. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε ρόλο στην πραγματοποίηση του Lightyear One. Η Bridgestone δεσμεύεται ως προς τη μείωση κατά 50% των εκπομπών CO2 έως το 2030 και ως προς τη χρήση 100% βιώσιμων υλικών έως το 2050. Οι στρατηγικές συνεργασίες αποτελούν το θεμέλιο για την επίτευξη αυτών των στόχων.”

Ο Lex Hoefsloot, Διευθύνων Σύμβουλος της Lightyear, προσθέτει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε αυτήν τη συνεργασία μεταξύ Bridgestone και Lightyear. Πρόκειται για δύο εταιρείες που συνεργάζονται καθώς μοιράζονται ένα κοινό όραμα για μελλοντική βιώσιμη κινητικότητα. Ο κόσμος βιώνει ήδη αλλαγές και προκλήσεις άνευ προηγουμένου, μέσω της καινοτομίας και των τεχνολογιών αιχμής μπορούμε να συνεργαστούμε για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο περισσότερο βιώσιμο.”

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]