Hλεκτρική Ferrari: Έρχεται επίσημα, αλλά πότε;

Ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της Ferrari βρίσκεται τελικά πιο κοντά από ό,τι ίσως υπολογίζαμε, σύμφωνα και με επίσημες δηλώσεις των Ιταλών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ναι, η ιταλική εταιρία επιβεβαίωσε και επίσημα πως η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Ferrari θα γίνει πραγματικότητα, μάλιστα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπως ίσως φαντάζονταν οι οπαδοί της αλλά και οι φίλοι των τεσσάρων τροχών γενικότερα.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο των μετόχων της εταιρίας, τα νέα που μας έρχονται από ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ferrari, John Elkann, χρίζουν το 2025 ως το έτος που ο κόσμος θα αντικρύσει την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Ferrari της ιστορίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Elkann που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι “ό,τι περιμένει ο κόσμος ότι θα φανταστούν οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές από το Maranello για ένα τέτοιο ορόσημο στην ιστορία μας”. Και δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, κατά την ταπεινή μου άποψη, αφού σε αυτή την ιστορική χρονική στιγμή στο μέλλον, η Ferrari που μας έχει χαρίσει αρκετούς από τους καλύτερους κινητήρες όλων των εποχών, αναμένεται να… “απασφαλίσει” παρουσιάζοντας κάτι που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ως Ferrari άλλωστε δεν έχει άλλη επιλογή…

Πέρα από το παραπάνω τα στοιχεία που αφορούν το ίδιο το μοντέλο δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Αυτό όμως που εικάζεται είναι ότι η πρώτη ηλεκτρική Ferrari δεν θα είναι hypercar αλλά ένα GT.

Σύμφωνα και με τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς, κύριο εμπόδιο για τη Ferrari στο λανσάρισμα ενός ηλεκτρικού μοντέλου είναι οι τρέχουσες τεχνολογίες των μπαταριών που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή στα ηλεκτρικά με κύριο μειονέκτημα το βάρος τους. Οπότε όσο εξελίσσεται το ηλεκτρικό project των Ιταλών θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τόσο τον τύπο της μπαταρίας που θα φέρει, όσο και το αν θα φέρει τελικά… μόνο μπαταρία. Με την Ferrari δεν πρέπει να αποκλείεται κανένα εναλλακτικό σενάριο, όπως για παράδειγμα είναι οι κυψέλες υδρογόνου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr