Hyperion XP-1: Ρεύμα, υδρογόνο & αυτονομία… πλοίου (+video)

Εντάξει υπερβάλλουμε, αλλά πώς αλλιώς να περιγράψει κανείς την αυτονομία του άκρως εντυπωσιακού στα χαρτιά υδρογονοκίνητου ηλεκτρικού Hyperion XP-1;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyperion XP-1 ηλεκτρικό υδρογόνου

Κυρίες και κύριοι γνωρίστε τον… Υπερίωνα που από Τιτάνας της ελληνικής μυθολογίας έγινε hi-tech ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με την ονομασία Hyperion XP-1 και προδιαγραφές και επιδόσεις, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακές.

Ξεκινώντας από την αυτονομία και με τη χρήση κυψελών υδρογόνου που τροφοδοτούν με ηλεκτρική ενέργεια του κινητήρες του, το Hyperion XP-1 μπορεί να διανύσει έως και 1.600 χλμ. (!) μόνο με ένα γέμισμα των δεξαμενών του! Σχεδόν εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο χρόνος των 2,2 δευτερολέπτων που απαιτούνται σύμφωνα με τους ανθρώπους της αμερικάνικης εταιρίας για να φτάσει το XP-1 τα 100 χλμ./ώρα με την τελική του ξεπερνά τα 355 χλμ./ώρα. Όλα αυτά εκπέμποντας στην ατμόσφαιρα μόνο νερό με το XP-1 να χρειάζεται μόλις πέντε λεπτά για να γεμίζει τις δεξαμενές του. Η εταιρία δεν ανακοινώνει ακόμη την μέγιστη ιπποδύναμη των ηλεκτρικών κινητήρων του υπεραυτοκινήτου της, ωστόσο αναφέρει ότι το κιβώτιο θα είναι τριών σχέσεων και αυτό λογικά θα συνεισφέρει σημαντικά, πέρα από τις ρεπρίζ, και στη βελτίωση της αυτονομίας.

Η αμερικάνικη Hyperion, η οποία μέχρι πρότινος απλά δεν υπήρχε στον χάρτη των κατασκευαστών, κάνει λόγο για εφαρμογή αεροδιαστημικής τεχνολογίας και υλικών στην κατασκευή του XP-1, το οποίο σχεδιαστικά ξεχωρίζει, ίσως γιατί θυμίζει αρκετά Bugatti, ειδικά στο προφίλ του. Άλλωστε, η Hyperion που ιδρύθηκε το 2011 δεν είναι “απλά” ένας κατασκευαστής υπεραυτοκινήτων αλλά μια εταιρία τεχνολογίας, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, η οποία χωρίζεται σε τρία τμήματα: την Hyperion Energy, την Hyperion Motors και την Hyperion Aerospace.Γι αυτό άλλωστε το βάρος του μοντέλου της θα βρίσκεται στα μόλις 1.032 κιλά! Η απουσία “κλασικών” μπαταριών που δίνουν τη θέση τους σε υπερπυκνωτές αλλά ο συνδυασμός ανθρακονημάτων με τιτάνιο για την κατασκευή του πλαισίου παίζουν εδώ τον μεγαλύτερο στην επίτευξη αυτού του στόχου.


Στα εντυπωσιακά στοιχεία του XP-1 περιλαμβάνεται και η καμπίνα του με τη αμερικάνικη εταιρία να κάνει λόγο για ύπαρξη οθόνη με διαγώνιο σχεδόν 1,6 μέτρα (!), ήτοι 98 ίντσες. Στην εικόνα που σας παραθέτουμε πάντως, η οποία προέρχεται από την ιστοσελίδα των Αμερικάνων δεν μπορούμε να διακρίνουμε πού ακριβώς βρίσκεται αυτή η οθόνη, η οποία προφανώς θα είναι μακρόστενη και θα εκτείνεται από τη μία έως και την άλλη άκρη του στην κορυφή του ταμπλό. Είναι παράλληλα κυρτή ενώ δέχεται εντολές και με χειρονομίες.

Προς το παρόν η Hyperion κρατά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με τα λεπτομερή χαρακτηριστικά του XP-1, πάνω στο οποίο εργαζόταν εδώ και μια 10ετία. Θα έχουν πολύ ενδιαφέρον όταν αποκαλυφθούν όπως και αν τελικά οι Αμερικάνοι καταφέρουν να φέρουν στην παραγωγή το supercar τους, η οποία έχει προγραμματιστή να ξεκινήσει σχετικά σύντομα το 2022.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]