Η αιματοβαμμένη χαράδρα του “Χάρου” (+drone video)

"Πτήση" με drone πάνω από την χαράδρα του "Χάρου"! Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα που κόβουν την ανάσα, που βρίσκεται, αλλά και πως προέκυψε η ονομασία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γκρεμός του Χάρου

Η Ελλάδα είναι γεμάτη με “κρυφές” ομορφιές και σε αυτό το κείμενο θα γνωρίσουμε την χαράδρα του “Χάρου”, όπως την ονόμασαν οι ντόπιοι. Σε αυτή την “πτήση” με drone θα δούμε πλάνα από τα απότομα βράχια ύψους 300 μέτρων, αλλά θα μάθουμε και την ιστορία που συνοδεύει την φονική χαράδρα του “Χάρου”.

Το σημείο βρίσκεται νοτιοδυτικά της Καστοριάς και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία στο Google Maps. Η κορυφή της χαράδρας του “Χάρου” βρίσκεται σε υψόμετρο 1.650 μέτρων και ο απότομος γκρεμός που κόβει την ανάσα έχει ύψος 200-400 μέτρων. Καταλήγει σε ένα πυκνό δάσος με πεύκα και οξιές, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκονται τα χωριά Παλαιά και Νέα Κοτύλη.

Το σημείο, πέρα από σπάνια ομορφιά “κρύβει” και τεράστια ιστορία. Σε εκείνη την περιοχή, στο βόρειο τμήμα του βουνού Βοΐου έλαβαν χώρα σκληρές μάχες κατά την περίοδο του Εμφυλίου Πολέμου με διάρκεια 70 ημερών. Μάλιστα, η επικρατέστερη θεωρία είναι πως έτσι προέκυψε και η σχετική ονομασία. Σε αυτό το ύψωμα, στρατιώτες του Δημοκρατικού Στρατού αρνήθηκαν να παραδοθούν και βούτηξαν στο κενό.


Σε ανάμνηση του τραγικού γεγονότος, στην κορυφή έχει τοποθετηθεί μνημείο που φέρει τρεις ανάγλυφες μορφές ενόπλων με αγγελικές φτερούγες και γράφει “Τιμή και δόξα στους σταυραετούς του ΔΣΕ”.

Πηγή εικόνας: e-thessalia.gr, πληροφορίες από: exploringgreece.tv

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.