Η Alfa Romeo GTV που ονειρευόμαστε σε έκδοση GTAm

Η παρουσίαση της Alfa Romeo Giulia GTA μας άνοιξε την όρεξη και για άλλη θρυλική επιστροφή και από ότι φαίνεται δεν είμαστε μόνο εμείς που νιώθουμε έτσι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Alfa Romeo πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε την κορυφαία έκδοση της Giulia Quadrifoglio με την επιστροφή μετά από πολλές δεκαετίες των διακριτικών GTA.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα πάντα για την πανίσχυρη Alfa Romeo Giulia GTA

Μάλιστα η Alfa Romeo προχώρησε λίγο παραπέρα… παρουσιάζοντας και μία ακόμη πιο σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου της την GTAm η οποία ζυγίζει λιγότερο και έχει βελτιωμένο αεροδυναμικό συντελεστή.


Τα παραπάνω μας άνοιξαν και την όρεξη για ακόμη μία θρυλική επιστροφή, αυτή της GTV. Το θρυλικό ιταλικό μοντέλο δεν υπάρχει στα πλάνα της ιταλικής μάρκας, τουλάχιστον όχι αυτή την στιγμή που μιλάμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε εμείς και οι υπόλοιποι οπαδοί της.

Ένας από αυτούς είναι και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής/ψηφιακός δημιουργός LP Design που μας δίνει μια γεύση από την πιο πάνω εικόνα, για το πως θα μπορούσε να είναι η νέα Alfa Romeo GTV στην έκδοση GTA.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]