Οι επισκέπτες της έκθεσης αυτοκινήτου της συμπρωτεύουσας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το stand B3 στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ και να δουν από κοντά τα μοντέλα της BYD αλλά και να ενημερωθούν από το προσωπικό της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Διαβάστε επίσης: Η BYD στην IAA Mobility 2025 – Ποιο μοντέλο θα φτιάξει πρώτο στην Ευρώπη
Στο περίπτερο της BYD βρέθηκε και το Dolphin Surf το Παγκόσμιο Αστικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, όπως και τα Dolphin, Atto 2, Atto 3, Seal, Sealion 7 και Seal U DM-i.
Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο plug-in υβριδικό BYD που έρχεται Ευρώπη – Όλες οι λεπτομέρειες
Το κοινό είχε επίσης της ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα που είναι διαθέσιμα, όπως και περισσότερες λεπτομέρειες για την στήριξη του κρατικού προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά Γ’ Κύκλος” και της αποκλειστικής προωθητικής ενέργειας “Electric Bonus” του Ομίλου Σφακιανάκη. Συνδυαστικά αυτά τα δύο δίνουν στους ενδιαφερόμενους συνολικό όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα 9.500 ευρώ.



