Η Dacia ετοιμάζει το πιο προσιτό ηλεκτρικό της Ευρώπης

Η Dacia, η οποία παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως είναι έτοιμη να περάσει τις αρχές της και στην ηλεκτροκίνηση. Ας δούμε τι ετοιμάζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Spring

Η Dacia εξελίσσεται και μεταμορφώνεται σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών, παραμένοντας πιστή στις βασικές αξίε της, όπως την κατασκευή σύγχρονων και οικονομικών αυτοκινήτων.

Έτσι, η ρουμάνικη μάρκα είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, με το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Spring Electric, ενός concept που αποτελεί τον προπομπό του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της μάρκας.

Για να επιτύχει τη νέα αυτή επανάσταση, η Dacia αξιοποιεί τη 10ετή εμπειρία του Groupe Renault ως πρωτοπόρου και ηγέτη στην ηλεκτροκίνηση, του οποίου το όραμα είναι να προσφέρει προσιτή και βιώσιμη μετακίνηση για όλους.

Το πρωτότυπο προς το παρόν Spring Electric, αποτελεί τον προπομπό ενός 100% ηλεκτρικού, πεντάθυρου αυτοκινήτου πόλης, το μήκος του οποίου είναι στα 3,73 μ. Η έκδοση παραγωγής του Dacia Spring Electric θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021, με αυτονομία της τάξης των 200 χλμ. (σε κύκλο WLTP).

Το Dacia Spring Electric Concept είναι βαμμένο σε γκρι παστέλ χρώμα, με πινελιές σε έντονο πορτοκαλί, με ενθέσεις στα φτερά, τις μπάρες οροφής και το κάτω μέρος των θυρών. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι προστατευτικές ποδιές ενσωματωμένες στο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα του προσδίδουν crossover χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την Dacia, το Dacia Spring Electric είναι η ιδανική λύση για τις νέες υπηρεσίες μετακίνησης, όπως είναι οι στόλοι κοινόχρηστων αυτοκινήτων. Η βασική του έκδοση θα προσφέρεται για αυτή την αγορά, στην οποία το Groupe Renault έχει το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρικό κοινόχρηστο στόλο οχημάτων στην Ευρώπη.

Για την τιμή του επισήμως δεν έγινε λόγος από τη μάρκα, όμως αντιλαμβανόμαστε από όσα μαθαίνουμε και διαβάζουμε πως η τιμή του θα είναι κάτω από τα 20.000 ευρώ. Μένει να δούμε αν η πρόβλεψή μας θα δικαιωθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]