Η εγκαταλελειμμένη Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein

Η εγκαταλελειμμένη Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein είναι μια θλιβερή εικόνα μιας πραγματικότητας. Περασμένα μεγαλεία για ένα αυτοκίνητο θρύλο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Εδώ και χρόνια η Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein, ονόματι Uday είναι εγκαταλελειμμένη και πρόσφατα το ιταλικό site automoto.it δημοσίευσε νέες, θλιβερές εικόνες της. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτές πιο κάτω, το ιταλικό supercar, είναι σε αρκετά κακή κατάσταση, αλλά όχι μη αναστρέψιμη σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Δείτε επίσης: Toyota Supra δια χειρός σχεδιαστή Honda

Η συγκεκριμένη Ferrari τουλάχιστον εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πέραν του χρώματος και της… σκόνης που έχει συλλέξει τόσα χρόνια αφημένη στο έλεος των καιρικών συνθηκών. Το πρόβλημα όμως είναι κυρίως στο εσωτερικό της αλλά και μηχανολογικά. Και αυτό γιατί λείπουν πράγματα, έχουν χρησιμοποιηθεί ανταλλακτικά μέχρι και της Nissan (δοχείο νερού), το τιμόνι είναι… άγνωστης προέλευσης, ενώ υπάρχουν και σημεία τα οποία χρίζουν επισκευής. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες το εσωτερικό χρειάζεται rebuild.


Διαβάστε επίσης: Σενάριο επιστροφής του ελληνικού αυτοκινήτου Pony!

Ο κινητήρας δεν φαίνεται να έχει ελλείψεις, ενώ το lexan πάνω από αυτόν είναι στην θέση του. Εμείς να πούμε πως αυτή την στιγμή μία Ferrari F40 σε καλή κατάσταση φυσικά, κοστολογείται περίπου στο 1.000.000 ευρώ! Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Ferrari F40 έκανε το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δλ. και η τελική της ταχύτητα ήταν 324 χλμ./ώρα.

Πηγή: automoto.it 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]