Το Fiat Panda “χαιρετά” πανάκριβο SUV στο χιόνι (+video)

Ένα απρόσμενο θέαμα καταγράφηκε σε ορεινό δρόμο της Ιταλίας, όταν ένα Fiat Panda κατάφερε να περάσει εκεί που κόλλησε το Range Rover Sport.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Συνήθως ένα ακριβό αυτοκίνητο είναι ικανότερο από ένα φθηνότερο. Αυτό όμως δεν είναι κανόνας. Επίσης ένα αυτοκίνητο οδηγείται από έναν άνθρωπο και προφανώς οι ικανότητες του οδηγού καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το πως θα συμπεριφερθεί το αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Χειμερινά ελαστικά ή τετρακίνηση; Η απάντηση στο video

Ακόμη ένας παράγοντας όμως είναι και τα ελαστικά ενός αυτοκινήτου. Και αυτό γιατί είναι αυτά που εξασφαλίζουν την επαφή του αυτοκινήτου μας με ο οδόστρωμα. Και πάντα τα ελαστικά διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου.

Γιατί τα λέω όλα αυτά… Γιατί στο video που θα δούμε ένα τετρακίνητο Fiat Panda κατατροπώνει στο χιόνι ένα Range Rover Sport. Το ιταλικό μοντέλο περνά από το δύσκολο εσωτερικό κομμάτι της αριστερής στροφής, την στιγμή που οδηγούς του Range Rover Sport πασχίζει να ξεκολλήσει από το χιόνι. Είμαι σίγουρος πως τα ελαστικά έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτή τη νίκη γοήτρου και όχι μόνο!

Όπως και να έχει για να αποφεύγουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις (στον οδηγό του Range Rover αναφέρομαι) καλό είναι να μην υπερεκτιμούμε τις δυνατότητες του οχήματός μας και να φροντίζουμε πάντοτε για τα κατάλληλα ελαστικά, ακόμη και αν έχουμε τετρακίνηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr