Η ELECTROMOVE στην έκθεση URBAN MOBILITY 2022

Η ELECTROMOVE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αμερικάνικων ηλεκτρικών μοτοσυκλετών ZERO και των ισπανικών ηλεκτρικών scooter RAY ELECTRIC MOTO, θα συμμετέχει στην έκθεση URBAN MOBILITY 2022.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στον εκθεσιακό της χώρο θα μπορεί κανείς να δει τα ZERO S και RAY 7.7 κατηγορίας διπλώματος Α1. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο στου σταδίου «Σοφία Μπεφόν» στην τοποθεσία της Μαρίνας Φλοίσβου στο Π. Φάληρο, μια τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, προσφέροντας άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες.

Οι επισκέπτες στην URBAN MOBILITY 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της ZERO και της RAY, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα μοντέλα ZERO S και RAY 7.7 και να διαπιστώσουν την ποιότητα και την απλότητα χρήσης με μηδενική συντήρηση που προσφέρει μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα ή ένα ηλεκτρικό scooter με ασφάλεια σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε οδηγούς αυτοκινήτων να μετακινηθούν εναλλακτικά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μόνο με την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (υπό προϋποθέσεις).

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr