Η ελληνική Jeep περνάει στην FCA Greece

Η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ανακοίνωσε επίσημα πως αναλαμβάνει τη διαχείριση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Jeep, η οποία μέχρι πρότινος ανήκε στον Όμιλο Συγγελίδη

Βρείτε μας στο

Μετά από μια πολυετή συνεργασία στην ελληνική αγορά, η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) και ο Όμιλος Συγγελίδη συμφώνησαν να τερματίσουν τις κοινές τους δραστηριότητες. Αυτές αφορούσαν στην εισαγωγή των μοντέλων της Jeep, καθώς και στη διανομή των Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar στην Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό, από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Jeep θα πωλούνται από διανομείς της FCA Greece, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα για τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Mopar).

Στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε η FCA Greece, οι δύο πλευρές ανέφεραν:
Η FCA θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Όμιλο Συγγελίδη, τον επί πολλά έτη συνεργάτη της στην Ελλάδα, για την συμβολή του στην σφαιρική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαρκών της FCA στην Ελληνική αγορά και εύχεται στον Όμιλο Συγγελίδη κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες”.

Ο Όμιλος Συγγελίδη ευχαριστεί την FCA και εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια.

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr