Η επιστροφή της Delta και η μεγάλη ευκαιρία της Lancia

Η Lancia Delta θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή της στο μέλλον, δίνοντας μια ιστορική ευκαιρία στην ιταλική μάρκα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta 2025

Από την στιγμή που δημιουργήθηκε ο όμιλος Stellantis και οι PSA – FCA ένωσαν τις δυνάμεις τους, ήταν αναμενόμενο οι ιθύνοντες των εταιρειών να “ασχοληθούν” και με την επιστροφή της Lancia Delta.

Ενός μοντέλου που τουλάχιστον στην ευρωπαϊκή αγορά είναι θρυλικό αλλά και εξαιρετικά δημοφιλές. Επειδή όμως ήδη η Delta έχει κάνει ήδη ένα come back και μάλιστα αρκετά… αποτυχημένο, κανείς δεν θέλει να είναι στο ίδιο έργο θεατής. Τότε το αυτοκίνητο ήταν απλώς ένα Fiat Bravo με άλλη εμφάνιση, αυξημένες διαστάσεις και μία πιο… premium αν θέλετε προσέγγιση.

Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, η μόνη Delta που έχει υπάρξει στα χρονικά της αυτοκίνησης είναι αυτή της πρώτης γενιάς και φυσικά οι εμβληματικές εκδόσεις της HF Turbo, HF 4WD, HF Integrale, Integrale Evoluzione και Integrale Evoluzione II.

Πλέον, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η Lancia θα επαναφέρει το μοντέλο μέσα στην επόμενη πενταετία (το πολύ) και σύμφωνα με το “αφεντικό” της εταιρείας Luca Napolitano, θα είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό hatchback.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η Lancia θα επαναφέρει το στυλ της πρώτης γενιάς της Delta, κάνοντας κάτι που να παραπέμπει σε αυτά τα σχέδια που είδαμε στο koleca.ru. Εξάλλου οι Ιταλοί είναι εξαιρετικοί στο να εκσυγχρονίζουν σχέδια του παρελθόντος. Και αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για την Lancia που δεν θα πρέπει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη, φέρνοντας ένα εντελώς νέο σχέδιο, το οποίο θα έχει μόνο την ονομασία “Delta”, όπως έκανε στην δεύτερη γενιά του μοντέλου…

ΠΗΓΗ: koleca.ru

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr