Η εταιρεία που διπλασίασε τις πωλήσεις της στην ελληνική αγορά

Μέσα σε μία χρονιά κατάφερε να "σκαρφαλώσει" από την πέμπτη θέση στην δεύτερη. Δείτε την εταιρεία που βρέθηκε πίσω από την Toyota...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η μάχη για την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις της ελληνικής αγοράς θα είναι οριακή φέτος, αφού μέχρι και τον Νοέμβριο δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, πλην της πρώτης θέσης που ανήκει ξεκάθαρα στην Toyota. Ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι η τεράστια αύξηση πωλήσεων της Opel.

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το διάστημα Ιανουάριος – Νοέμβριος του 2022, η Opel βρισκόταν στην πέμπτη θέση, με τις ταξινομήσεις της να αγγίζουν μόλις τις 5.285. Φέτος, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Νοέμβριο, η εταιρεία του ομίλου Stellantis εκτόξευσε τις ταξινομήσεις της στις 10.245.

Η εν λόγω επίδοση την τοποθετεί στην δεύτερη θέση, μπροστά από την Peugeot των 10.045 ταξινομήσεων. Εντυπωσιακή είναι επίσης και η αύξηση στο μερίδιο αγοράς της Opel στην Ελλάδα, το οποίο στους 11 μήνες του τρέχοντος έτους έχει αυξηθεί από το 5,3 στο 8,1%.


Το μοντέλο που ξεχώρισε
Ασφαλώς, κάτι τέτοιο οφείλεται κυρίως στην κορυφαία πορεία του Opel Corsa, το οποίο παραμένει μέχρι στιγμής best-seller στην ελληνική αγορά, αφήνοντας πίσω του το δημοφιλές Toyota Yaris. Το Corsa έχει καταγράψει 5.812 ταξινομήσεις, επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς 4,6% με την αύξηση των πωλήσεων έναντι του 2022 να φτάνει στο εντυπωσιακό 107%.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.