Η εταιρεία που προσφέρει δωρεάν έλεγχο – 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ

Ξέγνοιαστο καλοκαίρι με δωρεάν έλεγχο σε 20 σημεία του οχήματος, αλλά και έκπτωση ύψους 20% σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Δείτε το νέο πρόγραμμα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τιμές Nissan Qashqai

Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι πιο ξέγνοιαστο για τους πελάτες Nissan! Με το καλοκαιρινό πρόγραμμα προσφορών All Clear Service, η Nissan προσφέρει Ολική Προστασία για όλα τα Nissan, προνομιακές εκπτώσεις και όλη την απαραίτητη φροντίδα πριν από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Nissan Juke με έως 145 ίππους – Οι τιμές και οι εκδόσεις του

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες Nissan έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από:
• ΔΩΡΕΑΝ Καλοκαιρινό Έλεγχο 20 Σημείων
• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Ανταλλακτικά Service (περιλαμβάνονται: λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό, AdBlue, υγρά φρένων, βαλβολίνες, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων) και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan
• ΔΩΡΕΑΝ Nissan Assistance για Ένα Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη


H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.