Η εταιρεία που “σάρωσε” στην Ελλάδα – Χωρίς αντίπαλο στο πρώτο τρίμηνο

Άκρως θετικό το πρώτο τρίμηνο για την ιαπωνική εταιρεία, η οποία έχει ήδη "χτίσει" σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Yaris Cross

Με την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου, διαμορφώθηκε στην ελληνική αγορά μία πρώτη “καλή” εικόνα και το μόνο σίγουρο είναι πως η Toyota “βάζει” πλώρη για την κορυφή. Όπως δείχνουν και τα στοιχεία του ΣΕΑΑ, μέσα στο πρώτο τρίμηνο κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων της. Μάλιστα, “έχτισε” μία πολύ σημαντική διαφορά!

Δείτε επίσης: Το απόλυτο best seller στα Plug-In υβριδικά – Τώρα με 349 ευρώ το μήνα

Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο ταξινομήθηκαν στην χώρα μας 5.216 αυτοκίνητα της Toyota, αριθμός που μεταφράζεται σε μερίδιο αγοράς ύψους 14,2%. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρώτο τρίμηνο του 2023, τα αυτοκίνητα που είχε ταξινομήσει η εταιρεία ήταν 3.988. Συνεπώς, το ξεκίνημά της είναι άκρως θετικό!


Toyota

Στην δεύτερη θέση στο πρώτο τρίμηνο του 2024 βρίσκεται η Peugeot με 3.317 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με την Citroen των 3.219 ταξινομήσεων. Πριν πάμε στον αναλυτικό πίνακα, αξίζει να αναφέρουμε πως η Opel από την δεύτερη θέση του πρώτου τριμήνου του 2023, τώρα βρίσκεται στην έκτη με 2.411 ταξινομήσεις έναντι 3.501 την προηγούμενη χρονιά.

Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε πως διαμορφώνεται η πρώτη δεκάδα μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο.


Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.