Η εταιρεία που χρησιμοποιεί drones στο εργοστάσιό της (+video)

Τα drones έχουν ξεφύγει σε τεχνολογία και μπορούν να κάνουν πολλές δουλειές. Δεν είναι τυχαίο πως πλέον βρίσκουν εφαρμογή και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Βρείτε μας στο

Τη χρησιμότητά τους φαίνεται πως έχει αντιληφθεί και η Seat η οποία έδωσε στη δημοσιότητα video από το οποίο παίρνουμε μια γεύση από το πως χρησιμοποιεί τα drones η ισπανική μάρκα στο εργοστάσιό της.

Έτσι, η Seat σε συνεργασία με την προμηθεύτρια της Grupo Sesé παραλαμβάνει μέσω μεταγωγικών drones τιμόνια και αερόσακους για τη γραμμή παραγωγής της. Τα δρομολόγια είναι πολλά και καθημερινά και πραγματοποιούνται από το εφοδιαστικό κέντρο της Grupo Sesé στην Αβρέρα προς το Μαρτορέλ, όπου βρίσκεται το κεντρικό εργοστάσιο της Seat.

Με τον τρόπο αυτό, μειώνεται ο χρόνος παράδοσης των εξαρτημάτων έως και 80%. Ακόμη ένα σημαντικό όφελος όμως είναι πως μηδενίζονται οι εκπομπές ρύπων.

Δείτε στο video που ακολουθεί πιο κάτω τα drones της Seat εν ώρα υπηρεσίας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr