Η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας ανοίγει για να… ξανακλείσει για 24 ώρες!

Η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας που ήταν κλειστή από το πρωί, θα ανοίξει και πάλι, μέχρι και τις 19:00 οπότε και θα ξανακλείσει για 24 ώρες.

Βρείτε μας στο

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τη Λαμία, που από το πρωί ήταν κλειστή, ανοίγει εκ νέου. Η απόφαση πάρθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς κρίθηκε πως θα κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Όμως η Εθνική Οδός θα κλείσει και πάλι στις 19:00 και για 24 ώρες, καθώς αύριο αναμένεται να είναι χειρότερο το “χτύπημα της Μήδειας” και τα καιρικά φαινόμενα πιο έντονα.

«Αποφασίσαμε τη διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών από τώρα. Θα την επανεκτιμήσουμε μέχρι αύριο στις 11:00- 12:00 το μεσημέρι. Ο στόχος μας είναι να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι και να παραμείνουν ανοικτοί. Μην κάνετε περιττές κινήσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο ζήτημα, τους εμβολιασμούς, και γίνεται τεράστια προσπάθεια να διευκολυνθούν όλοι», είπε αμέσως μετά ο κ. Χρυσοχοΐδης,.

Η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, θα ανοίξει για έξι ώρες, ώστε να διευκολυνθούν τα φορτηγά τροφοδοσίας, αλλά εάν επιβεβαιωθούν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων, θα ξανακλείσει από τις 19:00 σήμερα έως τις 19:00 αύριο το βράδυ.

ΠΗΓΗ: Star.gr

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr