Η ευρωπαϊκή κυριαρχία των SUV σε αριθμούς!

Η κατηγορία των SUV αποτελεί πλέον μία από τις δημοφιλέστερες στην ευρωπαϊκή αγορά και τα νούμερα λένε την αλήθεια. Ας τα δούμε αναλυτικά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η ευρωπαϊκή αγορά κινείται στα περσινά επίπεδα και λίγο πιο κάτω, σε σχέση με το 2018, τουλάχιστον μέχρι και τον Οκτώβριο. Με δύο ακόμη μήνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του φυσικού έτους πάντως, όπως όλα δείχνουν θα κλείσει στα ίδια επίπεδα με πέρυσι ή και με οριακή άνοδο η αγορά νέων αυτοκινήτων αυτή τη χρονιά.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά αποκλειστικά τον Οκτώβριο, αυτός έκλεισε με 1,21 εκ. ταξινομήσεις (ρεκόρ δεκαετίας) την στιγμή που το 2018 είχε κλείσει με 1.12 εκ. (άνοδος 8,2%). Από την άλλη, από την αρχή του έτους έως και το τέλος του Οκτωβρίου, το 2018 είχαν ταξινομηθεί 13,39 εκατομμύρια αυτοκίνητα, ενώ φέτος έχουν ταξινομηθεί 13,28 εκ. νέα μοντέλα.

Την καλή αυτή πορεία του Οκτωβρίου η αγορά την οφείλει στα SUV τα οποία πλέον μοιάζουν ασταμάτητα στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς έφτασαν το μερίδιο αγοράς στο 40,1%, νούμερο ρεκόρ!

Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως από τα 1,21 εκ. αυτοκίνητα που πουλήθηκαν τον Οκτώβριο τα 484.400 ανήκαν στην κατηγορία των SUV.

Και κάπως έτσι, η ευρωπαϊκή αγορά πλησιάζει αυτή της Β. Αμερικής και της Κίνας, όσον αφορά την δημοφιλία των SUV, κυρίως χάρη στα μικρά και μικρομεσαία μοντέλα, τα οποία ευθύνονται για το 80% των πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Όσον αφορά τα SUV μοντέλα που πούλησαν περισσότερο τον Οκτώβριο, αυτά είναι τα VW Tiguan (18.543 ταξινομήσεις), Renault Captur (17.850 ταξινομήσεις) και Nissan Qashqai (16.657 ταξινομήσεις).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]