Η φθηνότερη Lamborghini που μπορείς να «οδηγήσεις»! (Mega Gallery)

Η Lamborghini παρουσίασε το concept Lambo V12 Vision Gran Turismo που θα προστεθεί ως επιλογή στην γκάμα του διάσημου ομώνυμου video game.

Βρείτε μας στο
Lambo V12 Vision Gran Turismo 2020


Τα αποκαλυπτήρια της Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα στο Monte Carlo εν όψει των τελικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Gran Turismo, με το πρωτάθλημα του διάσημου video game να έχει έγκριση και από την FIA.

Η μονοθέσια Lambo V12 Vision GT είναι ένα άκρως εντυπωσιακό concept, όπως μπορεί να δει κανείς και στην mega gallery που ακολουθεί και θα είναι διαθέσιμη στους φίλους του παιχνιδιού από την ερχόμενη Άνοιξη. Στο εικονικό περιβάλλον που μπορεί να αγωνιστεί το concept χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα κίνησης της νέας Lamborghini Sián FKP 37, όπου ο μεγάλος V12 αποδίδει 785 ίππους και υποστηρίζεται και από ήπιο υβριδικό σύστημα.

Μπορεί η σχεδίαση της εικονικής Lambo να είναι διαστημική, ωστόσο ακόμη και έτσι είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως Lamborghini. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποια από τα στοιχεία που την διακρίνουν να περάσουν και στα μετέπειτα μοντέλα των Ιταλών.

«Η Lamborghini είναι μια νεανική μάρκα και για αυτό είμαστε σήμερα και εμείς εδώ για να παρουσιάσουμε το νεότερο εικονικό όραμά μας με την μορφή ενός πραγματικού μοντέλου με άκρως φουτουριστική σχεδίαση το οποίο και θα μπορεί να απολαύσει η νεότερη γενιά των φίλων των αγωνιστικών παιχνιδιών και των σπορ αυτοκινήτων», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος και CEO της ιταλικής εταιρίας Stefano Domenicali.

Θαυμάστε την Lambo V12 Vision Gran Turismo της Lamborghini από κάθε γωνία στην γκαλερί που ακολουθεί.