Η γέφυρα της Αττικής που πρέπει να ανακατασκευαστεί ή να κατεδαφιστεί

"Έχουν καταγραφεί κάποια δομικά ζητήματα που επηρεάζουν την υγεία της γέφυρας", δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
γέφυρα Βαρυμπόμπης

Ιδιαίτερο προβληματισμό έχουν δημιουργήσει οι αναφορές σχετικά με την γέφυρα της Βαρυμπόμπης, η οποία σύμφωνα με τον υφυπουργό Υποδομών πρέπει να ανακατασκευαστεί ή να κατεδαφιστεί.

Η γέφυρα της Βαρυπόμπης είναι μία γερασμένη υποδομή και μάλιστα μετά από σχετικές μελέτες, έχουν καταγραφεί δομικά ζητήματα που επηρεάζουν την υγεία της γέφυρας, δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος κατά τις σημερινές ανακοινώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Ταχιάος, η γέφυρα της Βαρυμπόμπης δεν είναι μια υποδομή επικίνδυνη να πέσει, ωστόσο πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν παρεμβάσεις, καθώς βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου είναι να προχωρήσει άμεσα στα όσα απαιτούνται και να δοθεί οριστική λύση. «Η γέφυρα θα πρέπει να ανακατασκευαστεί ή να κατεδαφιστεί ανεξαρτήτως από το εάν μπουν διόδια». Για το θέμα των διοδίων στη Βαρυμπόμπη επίσης, δήλωσε ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί με τη νέα δημοτικη αρχή.


Για το θέμα αυτό το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκτιμά πως το 2024, θα ξεκινήσει εκ νέου τη διαβούλευση με τους νεοεκλεγέντες, όπως προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τοπικούς άρχοντες, ώστε να υπάρξει μια οριστική λύση.

Πηγή: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.