Η GM επιστρέφει στην Ευρώπη με… ποδήλατα

Όταν η αμερικάνικη General Motors πούλησε την Opel στον όμιλο PSA, ταυτοχρόνως σταμάτησε τη δραστηριότητά της στην ευρωπαϊκή αγορά. Πλέον επιστρέφει σε αυτή όχι με αυτοκίνητα αλλά με ποδήλατα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η General Motors ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως η Ariv, η θυγατρική εταιρεία της με αντικείμενο τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα δραστηριοποιηθεί στη ευρωπαϊκή αγορά. Με αυτό τον τρόπο η αμερικάνικη μάρκα επιστρέφει στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την αγορά της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας.

Αυτή τη στιγμή, στην γκάμα της Ariv υπάρχουν δύο ποδήλατα, ένα απλό ηλεκτρικό και ένα αναδιπλούμενο, επίσης ηλεκτρικό. Και στις δύο περιπτώσεις, τα ποδήλατα φορτίζουν πλήρως σε περίπου 200 λεπτά και έχουν αυτονομία 64 χιλιόμετρα.

Όσον αφορά στην τιμή τους, αυτή στο Βέλγιο και στην Ολλανδία θα είναι στα 2.800 ευρώ για το απλό και στα 3.400 ευρώ για το αναδιπλούμενο.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο της Ariv.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr