Η Harley-Davidson σας κάνει δώρο το δίπλωμα οδήγησης!

Η Harley-Davidson καλωσορίζει τη νέα γενιά αναβατών αλλά και την Άνοιξη με μια μοναδική προσφορά, με την αγορά συγκεκριμένων μοτοσυκλετών της.

Βρείτε μας στο
2020 Harley-Davidson προσφορά δίπλωμα

Μοτοσυκλέτα και δίπλωμα οδήγησης τώρα 2 σε 1 είναι η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας της Harley-Davidson που θέλει να καλωσορίσει στην οικογένεια της τη νέα γενιά αναβατών.

Με αφορμή και τον ερχομό της Άνοιξης η μοναδική προσφορά της Harley-Davidson αφορά στην επιδότηση του κόστους για να αποκτήσει ένας αναβάτης δίπλωμα μοτοσυκλέτας κατηγορίας A. Η προσφορά ισχύει με την αγορά κάθε Street, Sportster ή Softail 107 μοτοσυκλέτας που θα πραγματοποιηθεί από τον ενδιαφερόμενο εντός του 2020 με το κόστος απόκτησης του διπλώματος να αφαιρείται από την τιμή της μοτοσυκλέτας ενώ περιλαμβάνει και την επέκταση της άδειας οδήγησης σε κατηγορία Α.

Έτσι ο αναβάτης έχει την δυνατότητα να αποκτήσει χωρίς επιπλέον κόστος το πολυπόθητο δίπλωμα αλλά την ίδια στιγμή να κάνει δική του την αμερικάνικη μοτοσυκλέτα των ονείρων του.

Η Harley-Davidson αναφέρει πως η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προσφορά της μπορεί να γίνει με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ. Έπειτα από τη συμπλήρωση ένας εκπρόσωπος της εταιρίας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το πρόγραμμα.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr