Η Hayabusa της Αστυνομίας… και η Viral ανάρτηση στο Twitter!

H Ελληνική Αστυνομία συμμετείχε στο "παιχνίδι" του Twitter κάνοντας τη δική της δημοσίευση με hashtag #σεξυ_ειναι! Viral η φωτογραφία της υπηρεσιακής Hayabusa...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
hayabusa

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την υπηρεσιακή Suzuki Hayabusa της Ελληνικής Αστυνομίας να “πρωταγωνιστεί” στα social media. Αυτή τη φορά, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε μία δημοσίευση στο Twitter ακολουθώντας το trending hashtag #σεξυ_είναι. Όπως θα δείτε και στα σχόλια, οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter που ακολουθούν την Ελληνική Αστυνομία… ήταν διφορούμενες.

Η δημοσίευση ήταν λιτή, με το hastag και την εικόνα της πανίσχυρης Suzuki Hayabusa με τα σήματα της ΕΛ.ΑΣ. Μέσα σε λίγες ημέρες, έχουν δει την συγκεκριμένη εικόνα περίπου μισό εκατ. χρήστες της πλατφόρμας και τα σχόλια που έχουν γίνει είναι πραγματικά αμέτρητα.

Άλλοι βρήκαν την δημοσίευση πετυχημένη σχολιάζοντας για παράδειγμα το εξής: “Ένα ακόμη δείγμα ότι η ΕΛ.ΑΣ. κάνει άριστη χρήση των social media, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των κυβερνητικών/κρατικών λογαριασμών στο Twitter. Συγχαρητήρια στους διαχειριστές και το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας!”.


Πολλοί ήταν και οι χρήστες που βρήκαν κακόγουστη μία ανάρτηση της Αστυνομίας με hastag το viral πλέον “#σεξυ_είναι” απαντώντας με σχόλια όπως αυτό που ακολουθεί: “Καλό θα ήταν η ΕΛ.ΑΣ. να μην ανεβάζει ποστ με λέξεις όπως «σεξυ»”. Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.