Η ιταλική πόλη που απέκτησε ηλεκτρικά περιπολικά Nissan LEAF

Ηλεκτρικό περιπολικό; Κι όμως, μια πόλη στην Ιταλία πρωτοπορεί και παρουσιάζει τον στόλο της από ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ας δούμε περισσότερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η συνεργασία της Nissan με την Δημοτική Αρχή της πόλης Λ’Ακουίλα στην Ιταλία, ενισχύει τη βιώσιμη κινητικότητα, με την ενσωμάτωση τεσσάρων Nissan LEAF στον στόλο της Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης. Επιπλέον, ένα ακόμη LEAF θα είναι διαθέσιμο για τις επίσημες μετακινήσεις του δημάρχου.

Διαβάστε εδώ: Η δοκιμή του ηλεκτρικού Nissan LEAF

Η πρωτοβουλία της ενσωμάτωσης των συγκεκριμένων Nissan LEAF, είναι μέρος του βιώσιμου σχεδιασμού του Δήμου της Λ’Ακουίλα, με την ονομασία «Η οικολογική πόλη», με στόχο την καταπολέμηση της ρύπανσης, την βελτίωση του κλίματος και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Μεταξύ των μέτρων περιλαμβάνονται επίσης και τοπικά κίνητρα για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, με ποσά που κυμαίνονται από 4.000 έως και 8.000 ευρώ. Μάλιστα, τα εν λόγω κίνητρα μπορούν να συνδυαστούν με το εθνικό οικολογικό μπόνους της Ιταλικής Κυβέρνησης.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.) με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την Ηλεκτροκίνηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr