Η Jennifer Aniston οδηγεί Ferrari Testarossa και προκαλεί χαμό… (+video)

Την έχουμε δει πολλές φορές να πρωταγωνιστεί στην οθόνη τη Ferrari Testarrosa, αλλά αυτή τη φορά έχει έναν ρόλο λίγο... διαφορετικό και σίγουρα όχι “ατσαλάκωτο” όπως στο παρελθόν.

Βρείτε μας στο

Η Ferrari Testarossa πρωταγωνιστεί από την στιγμή που παρουσιάστηκε μέχρι και σήμερα στα… όνειρα πολλών φίλων του αυτοκινήτου. Κυριολεκτικά όμως… έχει πρωταγωνιστήσει και στην οθόνη τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες.

Μάλιστα, επανέρχεται πλέον στο προσκήνιο και πρωταγωνιστεί στη νέα “Murder Mystery”, η οποία με τη σειρά της έσπασε προσφάτως και ρεκόρ, κάνοντας το καλύτερο “άνοιγμα”που έγινε ποτέ στη συνδρομητική πλατφόρμα Netflix.

Στην ταινία με πρωταγωνιστές τους Adam Sandler και Jennifer Aniston, μεταξύ πολλών άλλων σκηνών, υπάρχει και μία καταδίωξη στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας, με την Aniston να κάθεται στη θέση του συνοδηγού… που τελικά προκύπτει πως είναι η θέση του οδηγού της Ferrari Testarossa, καθώς το ιταλικό supercar είναι δεξιοτίμονο.

Έτσι βρίσκεται να οδηγεί την Testarossa καταδιώκοντας μία Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio των Carabinieri βγάζοντάς τη μάλιστα… νοκ άουτ για τις ανάγκες της ταινίας φυσικά. Παρόλα αυτά όμως, κατά την διάρκεια ων γυρισμάτων σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, συνέβη ατύχημα (όχι με οδηγό την Aniston) και χρειάστηκε δεύτερη Ferrari Testarossa για να ολοκληρωθούν.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας και φυσικά την επίμαχη σκηνή από το 2:13 του video και έπειτα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr