Οι κυψέλες υδρογόνου της Toyota… σήκωσαν άγκυρες! (+video)

Η Toyota πιστεύει πολύ στις κυψέλες υδρογόνου και τώρα με νέα εφαρμογή της τις παίρνει από την ξηρά και τις πηγαίνει στη θάλασσα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota κυψέλες υδρογόνου

Ως ένας από τους πρωτοπόρους στο τομέα της υδρογονοκίνησης η ιαπωνική εταιρία εξελίσσει διαρκώς τις κυψέλες υδρογόνου καθώς θεωρεί ότι αυτή είναι η λύση για ένα βιώσιμο μέλλον στην κινητικότητα.

Οι Ιάπωνες, για να δείξουν τη τεχνολογική τους υπεροχή, αλλά και να προχωρήσουν περαιτέρω με την εξέλιξη των κυψελών υδρογόνου, δημιούργησαν έναν νέο τύπο για θαλάσσιες εφαρμογές με τα βασικά εξαρτήματα να προέρχονται από τις κυψέλες υδρογόνου του Mirai.

Πρώτος αποδέκτης αυτών των κυψελών, με απώτερο σκοπό και την εμπορική τους εφαρμογή, το εντυπωσιακό ερευνητικό -και πρώην αγωνιστικό- catamaran “Energy Observer”, το πρώτο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο που κινείται και με υδρογόνο και είναι ενεργειακά αυτόνομο.

Με τις κυψέλες της Toyota και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στο Energy Observer, το σκάφος των 31 μέτρων και 34 τόνων θα μπορεί πλέον να παράγει το δικό του υδρογόνο εν κινήσει και να το αποθηκεύει, ώστε να το χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το ρεύμα που χρειάζεται το Energy Observer για τα συστήματα του αλλά και την παραγωγή του υδρογόνου προέρχεται τόσο από τα ηλιακά πάνελ, τα οποία καλύπτουν το ερευνητικό σκάφος, όσο και από τις ηλεκτρικές γεννήτριες που κινούν τις προπέλες του. Με την αντιστροφή της λειτουργίας τους οι εν λόγω γεννήτριες θα παράγουν το απαραίτητο ρεύμα, ενώ το Observer φέρει και δύο κάθετες γεννήτριες τουρμπίνας αέρα που αξιοποιούν την αιολική ενέργεια για την παραγωγή ηλεκτρισμού.

Τη δυνατότητα για αντιστροφή των γεννητριών ώστε να παράγουν ρεύμα από τις προπέλες τη δίνουν πλέον τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοματοποιημένα πανιά που φέρει, τα οποία αντικατάστησαν τα προηγούμενα αξιοποιούν ακόμη καλύτερα τον αέρα προσφέροντας υψηλότερες ταχύτητες. Είπαμε, είναι ένα κινητό εργαστήρι που εξελίσσεται διαρκώς δοκιμάζοντας νέα και βελτιωμένα συστήματα κάθε φορά με στόχο και την αξιοποίηση τους.

Το Energy Observer μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα έως και πέντε κόμβους (9,3 χλμ./ώρα) με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας ή και έως 8 (14,8 χλμ./ώρα) βασισμένο στα πανιά του.

Το εξειδικευμένο σύστημα κυψελών υδρογόνου των Ιαπώνων εξελίχθηκε από το Τεχνικό Κέντρο της Toyota στην Ευρώπη και για την ολοκλήρωση του χρειάστηκαν έξι μήνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]