Η Lancia Delta του 21ου αιώνα επιστρέφει ως Evoluzione GT

Πριν λίγο καιρό είδαμε τις πρώτες προσπάθειες μιας ομάδας Ιταλών να επαναφέρουν τη Lancia Delta στην ζωή... Πλέον έχουμε και την πρώτη επίσημη εικόνα!

Βρείτε μας στο

Η αγάπη των Ιταλών και όχι μόνο, για τη Lancia Delta είναι δεδομένη αλλά μία ομάδα Ιταλών έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Και αυτό γιατί πήραν την υπόθεση “αναβίωση Lancia Delta” στα χέρια τους και ετοιμάζουν ένα αυτοκίνητο που θα παραπέμπει σχεδιαστικά στο θρυλικό ιταλικό μοντέλο.

Το αυτοκίνητο αυτό θα ονομάζεται Evoluzione GT, αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ονομασία Lancia Delta εφόσον δεν μιλάμε για επίσημη κατασκευή με τις ευλογίες της Lancia και προφανώς θα μιλά στις καρδιές όλων των φίλων του αυτοκινήτου και ειδικά της Lancia Delta.

Πλέον, έχουμε και την πρώτη επίσημη εικόνα από το αυτοκίνητο, η οποία απεικονίζει το εμπρός μέρος αλλά διακρίνουμε και το υπόλοιπο αμάξωμά του. Φυσικά στο θέμα που είχαμε κάνει εδώ πριν μερικούς μήνες μπορείτε να δείτε και άλλες εικόνες του αυτοκινήτου αλλά σε πρώιμο στάδιο.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Evoluzione GT, σχεδιαστής της σύγχρονης αυτής Lancia Delta είναι ο Argentieri Aurelio, ενώ την επιμέλεια έχει το studio Fabrizio Rossini.

Η ψηφιακή αυτή εικόνα είναι δημιούργημα του Edoardo Curioni ο οποίος στο εξής θα μας δίνει μέσω των renderings που θα δημιουργεί, την ακριβή εικόνα της Evoluzione GT.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο βρίσκεται προ των πυλών των δοκιμών εξέλιξης στον δρόμο, ενώ όπως αναφέρει η ομάδα εξέλιξης και κατασκευής, σύντομα θα έχουμε και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά!

Πηγή: Evoluzione GT

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr