Η μάρκα που αλλάζει όσα ξέραμε για τους υαλοκαθαριστήρες (+video)

Κορυφαία ορατότητα ακόμα και μέσα στις λάσπες! Δείτε πως λειτουργούν οι καινοτόμοι υαλοκαθαριστήρες των Jeep Wrangler και Gladiator...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
υαλοκαθαριστήρες

Δεν υπάρχει τομέας της αυτοκίνησης που να μην βελτιώνεται συνεχώς, από τους κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης μέχρι (όπως φαίνεται) τα μάκτρα στους υαλοκαθαριστήρες. Η Jeep παρέχει μία νέα λύση στους λάτρεις των λασπωμένων διαδρομών, με καινοτόμο σύστημα πλύσης του παρμπρίζ που επιτρέπει κορυφαία ορατότητα.

H Jeep Performance Parts, δημιούργησε ένα νέο σετ μάκτρων για το εμπρός παρμπρίζ, το οποίο καθαρίζει με απόλυτη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα το κρύσταλλο ακόμα και σε ακραίες εκτός δρόμου καταστάσεις, όπως για παράδειγμα σε διαδρομές γεμάτες με λάσπη. Κάθε ένα διαθέτει 12 οπές μέσω των οποίων ψεκάζεται υπό πίεση το καθαριστικό υγρό.

Οι οπές καλύπτουν όλο το μήκος του μάκτρου και με αυτό τον τρόπο αξιοποιείται με την μέγιστη αποτελεσματικότητα το υγρό και καθαρίζει το παρμπρίζ από την πρώτη μόλις κίνηση των καθαριστήρων. Πέρα από καλύτερη αποτελεσματικότητα, το νέο σύστημα πετυχαίνει και χαμηλότερη κατανάλωση υγρού, εξασφαλίζοντας ότι ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του πάντα καθαρό παρμπρίζ ανεξάρτητα από το έδαφος και τις συνθήκες στις οποίες κινείται.

Τα νέα μάκτρα είναι διαθέσιμα για το νέο Jeep Wrangler καθώς και το Jeep Gladiator. Το σχετικό σετ περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για την εργοστασιακή μετατροπή του συστήματος (μάκτρα, σωλήνες, μπράτσα, κτλ.), την οποία μπορεί να ολοκληρώσει ο ίδιος ο χρήστης μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.