Η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς – H ιαπωνική εταιρεία που δίνει 8 χρόνια

Από τα τρία στα οκτώ χρόνια και χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Δείτε ποια ιαπωνική εταιρεία προσφέρει πλέον τη μεγαλύτερη εγγύηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru εγγύηση

Σε διεύρυνση της εργοστασιακής της εγγύησης κατά 5 έτη προχωρά η Subaru και ταυτόχρονα “διαγράφει” κάθε περιορισμό χιλιομέτρων. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά το πρόγραμμα Subaru Safe 8, την μεγαλύτερη εγγύηση που έχει δοθεί, όπως αναφέρει η ιαπωνική εταιρεία.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Subaru Solterra – Δείτε τιμές και εκδόσεις

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλα τα καινούργια Subaru (2024ΜΥ και μετά) καλύπτονται από το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα Subaru Safe 8. Εκτός της εργοστασιακής εγγύησης για τουλάχιστον τρία (3) χρόνια από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του (ή για 100.000 km, όποιο προκύψει πρώτο), το αυτοκίνητο καλύπτεται για άλλα 5 χρόνια και για απεριόριστα χιλιόμετρα.


“Χωρίς κόστος, ο νέος ιδιοκτήτης Subaru ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στο αυτοκίνητο της επιλογής του αφού, κάνοντας πάντα την προβλεπόμενη συντήρηση του οχήματος του για 8 χρόνια, απολαμβάνει πραγματική ξεγνοιασιά για άπειρα χιλιόμετρα
με τη Subaru και το πρόγραμμα Subaru Safe 8 στο πλευρό του”, αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Τεχνολογία και ασφάλεια
Τα παρακάτω εξαρτήματα υπόκεινται στις παρακάτω συνθήκες εγγύησης:
– Η μπαταρία καλύπτεται από την εργοστασιακή εγγύηση για δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
– Τα ελαστικά καλύπτονται από τις συνθήκες εγγύησης του κατασκευαστή τους.
– Το Ηχητικό Σύστημα/Ραδιόφωνο καλύπτεται από τις συνθήκες εγγύησης του κατασκευαστή του.​

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.