Η μοτοσυκλετιστική μάρκα που η αξία της περνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ

Γνωστή σε όλο τον κόσμο και αντιληπτή ως σύμβολο τρόπου ζωής, η μάρκα Vespa ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της το ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε αξία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Vespa αξία πάνω από ένα δισ. ευρώ 2023

Ειδικότερα η αξία της Vespa ως μάρκας έφτασε τα 1,079 δισ. ευρώ και έναντι της προηγούμενης αποτίμησης της που πραγματοποιήθηκε το 2021 παρουσίασε αύξηση της τάξης του 21%.

Διαβάστε επίσης -Διαθέσιμη η νέα Vespa Gtv. Δείτε την τιμή της

Η αξία της Vespa αποτιμήθηκε από την Interbrand έπειτα από ανάθεση του Piaggio Group, του μεγαλύτερου κατασκευαστή σκούτερ και μοτοσυκλετών στην Ευρώπη. Η μελέτη καταδεικνύει την παγκόσμια εμβέλεια της Vespa και όσον αφορά την ιδιαιτερότητα, τη σχεδίαση, τον τρόπο ζωής και την ψυχαγωγία.


Νέα έκδοση Justin Bieber X Vespa 2022

“Συχνά γίνεται κατάχρηση του όρου “εμβληματικό”, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να χαρακτηριστεί αυτή η μάρκα”, λέει ο Manfredi Ricca, Global Chief Strategy Officer της Interbrand, ο οποίος προσθέτει: “Η Vespa είναι μια ιστορική μάρκα, που όμως εξελίσσεται συνεχώς. Είναι κατ’ ουσία ιταλική και ωστόσο αγαπήθηκε παγκοσμίως. Είναι μία premium μάρκα, όμως ανοιχτή σε όλους.

Διαβάστε επίσης: Όφελος 250 ευρώ για όλη τη σειρά Piaggio Medley

Το έργο αποτίμησής όχι μόνο προσδιορίζει σε αριθμούς την επιτυχία αυτής της μάρκας, αλλά δείχνει ότι η Vespa αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της, μία διασταύρωση κινητικότητας, έκφρασης και κουλτούρας. Το διαμέτρημα και η επιτυχία των συνεργασιών της μάρκας μιλούν από μόνα τους.”

Για τον προσδιορισμό της οικονομικής αξίας του εμπορικού σήματος Vespa, η Interbrand χρησιμοποίησε αποδεδειγμένες ιδιόκτητες τεχνικές αποτίμησης επωνυμίας, ενσωματώνοντας στη χρηματοοικονομική ανάλυση πρωτογενή και ποσοτικά δεδομένα που συλλέχθηκαν μέσω μιας παγκόσμιας έρευνας αγοράς, που πραγματοποιήθηκε σε 10 βασικές αγορές αναφοράς για τη Vespa (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, ΗΠΑ, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Κίνα και Ινδία).

Η μάρκα Vespa επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στις ευρωπαϊκές αγορές και αποκτά μεγαλύτερη σημασία στις ΗΠΑ και την Ασία, παρουσιάζοντας ανάπτυξη ιδιαίτερα στην Ινδονησία, όπου ο Όμιλος Piaggio άνοιξε πρόσφατα ένα νέο εργοστάσιο για την τοπική αγορά.

Η μελέτη επιβεβαιώνει ότι η Vespa υπερβαίνει τα λειτουργικά όρια της κινητικότητας σε δύο τροχούς και αντιπροσωπεύει, στην αντίληψη των καταναλωτών παγκοσμίως, μια ευκαιρία να εκφραστούν στην κοινότητά τους και ένα αντικείμενο αναψυχής και διασκέδασης. Οι πρόσφατες παγκόσμιες συνεργασίες με τον οίκο Dior, την ταινία “Luca” της Disney Pixar, τον Justin Bieber, τη Lego και τέλος τον Mickey Mouse συνέβαλαν στην περαιτέρω ενίσχυση του μοναδικού DNA της μάρκας, σύμφωνα με το Piaggio Group.

Η ανάλυση των 10 παραγόντων που συνθέτουν την ανταγωνιστική δύναμη της μάρκας, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη μελέτη της Interbrand, επιβεβαιώνει ότι η Συμπάθεια (Affinity) και η Μοναδικότητα (Distinctiveness) είναι ισχυρά σημεία για τη μάρκα Vespa, αποδεικνύοντας όχι μόνο τη βαθιά εγγύτητα μεταξύ αυτού του εμβλήματος και των πελατών του, αλλά και την ικανότητά του να αναπτύσσει συναισθηματική σύνδεση μαζί τους μέσα από εξαιρετικά διαφοροποιημένες και καινοτόμες δράσεις.

Εν συντομία, η Vespa επιβεβαιώνεται ως μάρκα μόδας και lifestyle σε δύο τροχούς, που προβάλλεται στο μέλλον με μια ξεκάθαρη στρατηγική, αναδεικνύοντας τη σχέση που έχει με το παγκόσμιο κοινό της που την ακολουθεί και την αγαπά.

Τα αποτελέσματα των εις βάθος αναλύσεων αποκαλύπτουν ότι, στο σύνθετο σενάριο του τρέχοντος μακροοικονομικού πλαισίου, το εμπορικό σήμα Vespa λειτουργεί όχι μόνο ως μέσο άμβλυνσης του κινδύνου, αλλά και ως γνήσιος επιχειρηματικός επιταχυντής.

Περαιτέρω επιβεβαίωση αυτής της διπλής αξίας προκύπτει από τη συνεχή αύξηση της ικανότητας της μάρκας Vespa να κατευθύνει τις επιλογές των καταναλωτών σε έναν τομέα που παραδοσιακά ευνοεί τα λειτουργικά κριτήρια.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η ιδιαίτερα θετική στιγμή που βιώνει ο Όμιλος Piaggio: το 2022 πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, φτάνοντας το ιστορικό ορόσημο των 2 δισ. ευρώ σε κύκλο εργασιών, με ανάπτυξη +25% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.