Η νέα Aprilia RS 457 διαθέσιμη για παραγγελία (+τιμή)

Η Aprilia RS 457, η νέα δικύλινδρη σπορ μοτοσυκλέτα των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για τους νέους αναβάτες όλου του κόσμου είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Aprilia RS 457 2023

Ειδικότερα, η ελληνική αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρείας ανακοίνωσε πως η Aprilia RS 457 είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας μέσω της ειδικής διαδικασίας online προκράτησης, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα, σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης: Aprilia SR GT Replica: Η νέα σπορ έκδοση του scooter των Ιταλών

Μετά την παρουσίαση της RS 660, η οποία έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο στην Ευρώπη, η Aprilia συμπληρώνει τη σπορ γκάμα της μπαίνοντας σε μια νέα κατηγορία που κοιτάζει προς το μέλλον, τόσο τις νέες γενιές όσο και τις νέες αγορές.


Η Aprilia RS 457 είναι μια πραγματική σπορ μοτοσυκλέτα που κοιτάζει προς το μέλλον, απαντώντας στην αυξανόμενη ζήτηση για μοτοσυκλέτες που είναι τεχνολογικά και στυλιστικά προηγμένες και, ταυτόχρονα, εύκολες και προσιτές.

Διαβάστε επίσης: Νέα ειδική έκδοση Vespa 946 Dragon (+video)

Ισχυρή, ελαφριά και διασκεδαστική για αναβάτες κάθε εμπειρίας, η Aprilia RS 457 διακρίνεται για τις εκλεπτυσμένες τεχνολογικές λύσεις που έχει εφαρμόσει η εταιρεία από το Noale, η οποίες προέρχονται απευθείας από τις ανώτερες κατηγορίες των sport μοτοσυκλετών και διατίθεται στην τιμή των 7.199 ευρώ.

Η RS 457 είναι το αποτέλεσμα ενός εντελώς νέου σχεδίου και προσφέρει, μεταξύ άλλων, την ελαφριά αίσθηση που ψάχνει ένας αναβάτη της κατηγορίας, διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος για μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης κατηγορίας Α2.

Η RS 457 έχει σχεδιαστεί για να συνοδεύει τους αναβάτες της καθώς προοδεύουν και εξελίσσονται, τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα, ενώ μπορεί να αποτελέσει και το “εργαλείο” για καθημερινή κίνηση στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

Η νέα σπορ μοτοσυκλέτα της Aprilia κινείται από έναν σύγχρονο υγρόψυκτο εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα που φέρει δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους και τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο με την ισχύ του να φτάνει στα όρια της κατηγορίας διπλώματος A2, στους 47 ίππους.

Παράλληλα, η ισχύς συνδυάζεται με το χαμηλό βάρος της μοτοσυκλέτας: 159 κιλά χωρίς υγρά (175 κιλά σε κατάσταση λειτουργίας), για μια αναλογία ισχύος/βάρους ιδιαίτερα υψηλή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Το πλαίσιο αλουμινίου, το οποίο χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως φέρον τμήμα του και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις συνθέτουν μια υποδειγματική αρχιτεκτονική που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις μεγαλύτερου κυβισμού σπορ μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με την παράδοση της Aprilia, ο στάνταρ ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι πληρέστατος: γκάζι Ride by Wire, τρία προγράμματα λειτουργείας, ABS και traction control ρυθμιζόμενο και με δυνατότητα απενεργοποίησης.

Τέλος, στον προαιρετικό εξοπλισμό της RS 457 περιλαμβάνεται και το quickshifter για γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί η μανέτα του συμπλέκτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.