Η νέα έκθεση της Nissan μας φέρνει κοντά στην ιστορία της (+Video)

Η Nissan δημιούργησε ένα νέο εκθεσιακό χώρο στη Yokohama της Ιαπωνίας όπου παρουσιάζεται η πλούσια ιστορία των Ιαπώνων μέσα από τα μοντέλα τους.

Βρείτε μας στο

Η Nissan άνοιξε πρόσφατα αυτή τη νέα έκθεση το κοινό, στην έδρα της στη Yokohama. Ο νέος εκθεσιακός χώρος έχει σαν στόχο να φέρει πιο κοντά τους φίλους της ιαπωνικής εταιρίας στην πλούσια ιστορία της και γι αυτό το λόγο θα παρουσιάζονται εκεί επιλεγμένα μοντέλα από την τεράστια συλλογή κλασικών αυτοκινήτων της Nissan.

Με αφορμή μάλιστα τα εγκαίνια της νέας έκθεσης, θα φιλοξενηθούν εκεί 19 ιστορικά μοντέλα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στα εκθέματα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και τα Skyline Sport, Silvia και Datsun 14 Roadster.

Η συγκεκριμένη έκθεση ονομάζεται Heritage Zone και τα εγκαίνιά της συνέπεσαν με τη 10η επέτειο μετακίνησης της έδρας της Nissan από το Τόκιο στη Yokohama, το 2009. Από τότε, πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την Γκαλερί στο Παγκόσμιο Στρατηγείο της Nissan, για να δουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας και το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας.

Αξιοποιώντας τη δημοτικότητα της Γκαλερί, η νέα Heritage Zone θα αποτελέσει ένα χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την κληρονομιά της Nissan μέσα από μια πλούσια θεματολογία.

Δείτε περισσότερα για την έκθεση της Nissan στο βίντεο που ακολουθεί.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr